RÅKNA-CITY

Härlig helg

I fredags tog maken och jag husbilen och åkte mot Halmstad. Campade på en ställplats i gästhamnen. Var väl ingen superhit. Fanns inga toaletter eller el men va tusan... utsikten var fin. Härligt att se båtar och folk som är ute och promenerar och sen var det ju väldigt nära city om man var festsugen.
Har varit en skön helg med grillning, vin, shopping och bara vila. Skulle kunna kuska varenda helg men tyvärr kommer det annat emellan.
 
Håller på att säljer lite grejor.... någon som är intresserad??
 
 
Inlines i stl 38 och 42 för 50 kr/par
 
 
Hundbur (ihopfällbar) 400 kr
 
 
Lastgaller till Chrysler Grand Voyager 3.3 för 3000 kr
 
 
Stort regntäcke 100 kr
 
Inatt ska jag och Bobbe masa oss upp och kika på månen. Ska visst bli en röd måne och detta kommer inte ske igen förrän 2033. Coolt!
 
Nästa vecka hoppas jag att jag får provsvaren från sjukstugan. Tog ju en jäkla massa blodprov för att se om nåt kan vara knas med lederna.
Sen ska väl bilaffären med minibussen äntligen bli klar. Ska besiktigas på torsdag.
Eventuellt kommer Bofast hit och ska ordna med vattenläckan i duschen också. Urs hatar att ha hantverkare i huset. Man blir liksom gäst i sitt eget hem. Vet inte någon som tycker det är skoj med rörkrökare, snickare och elektriker i ens hem. Dels innebär det ju att något blivit trasigt och sen hade jag hellre fixat grejorna själv men med hyran vi har så kan banne mig Bofast ordna det själva.
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: