Madde

Grattis till min kompis Madde i Ekenäs som fyller 40 år idag. Nästa helg är det party party vilket ska bli superskoj.
Hoppas du haft en fin dag stumpan!!!
 
 

GRATTIS

Vill gratta min lilla höna Emma på hennes födelsedag! HIPP HIPP HURRA!!!!!!

Love you!!!!!
 
 

Snart...

Vägning idag.... snart gått ner tio kilo!!!!! Sjukt nöjd med mig själv!!!! Har cirka sex eller sju kilon kvar till ett av mina mål så får vi se hur det känns där och hur jag ska gå vidare.
 
 

Skvallerkärring

Tänk att man kan vara så intressant för vissa att man dyker upp som samtalsämne ständigt och jämt. Måste gjort kraftiga avtryck i dessa personers liv tycker man ju. Man får väl bara ta det som en komplimang antar jag hahahaha!!!


En månad

Igår var det månadsvägning och mätning och såhär ligger det till.... har gått ner 6 kilo och minskat sammanlagt 28,5 cm. Blir inte skitimpad när jag ser siffrorna men har tagit foton och där ser man ju att något händer. Bara att fortsätta kämpa.
 
 

Osteopaten

Kroppen är just nu rätt knas. Ont i ryggen och nacken och är allmänt nere som man kan bli när man blir frustrerad på skiten. Vill att den ska vara stark och pålitlig och nu är den nära och krascha. Nåja jag kör på efter rekommendationer från kunnigt folk så bara att bita ihop så är jag snart på banan igen.
Var hos osteopaten i Oskarström i veckan och det positiva är att det märktes att jag börjat träna då kroppen stadgat upp sig bra men sen var det ju som vanligt snett och vint lite överallt. Får ju tyvärr dras med det för alltid men är det inte värre än så här ska jag banne mig inte klaga. Ska dock gå till honom mer än en gång om året så det inte hinner bli nåt ryggskott eller någon annan skit av det. Skulle köra på med min träning förutom vissa övningar som inte är så bra för just min kropp.
Med kosten går det bra men ibland får jag stunder där jag bara känner för att skita i allt och gå tebax till slarvlivet med massa pasta, gratänger, chipspåsar och vin men biter ihop och kämpar på. Har kört i tre veckor nu och märker på kroppen att nåt har hänt även om centimetrarna är svåra att få ner och just nu står det still på vågen också. Surt som fan då man i dessa stunder hade behövt lite motivation men är ju inte så himla mycket att göra åt. Bara att trava på med Power walks och köra mina thorax och core pass. Tur det är så sabla roligt att träna... jihooo!!! Ska se om jag kan klämma in ett spinning pass i slutet på nästa vecka,,, var så himla länge sedan nu.


Gått ner lite ;-)

Idag var det vägning och mätning.... vilket var så spännande då jag följt mitt kostschema slaviskt och gjort alla övningar, gått mina power walks och tränat mina pass som jag ska.
Har gått ner 4,9 kg och tappat 11,5 cm. Är sjukt nöjd med vikten men centimetrarna kunde varit mer men kanske inte får ha för höga krav har ju trots allt bara kört i två veckor.
Nu är det bara att kämpa vidare. Ny vägning om två veckor!!!
Var riktigt kämpigt att vara iväg med husbilen och inte få ta nåt vin eller käka godis framför tv:n men nu i efterhand var det såå värt det. Man har mysigt utan godis och alkohol.
Tack snälla Jennie Magnusson för allt stöd du ger mig och till min Bobbe för att du peppar mig så mycket och såklart min kompis Maria som jag kan bolla allt mellan himmel och jord med. Betyder så mycket för mig!!!!

Maria 40 år

Igår var Bobbe och jag på Maria Ohlssons 40-årsfest. Hade så förbaskat skoj!!!!!

Tack snälla Maria för mat och dryck!!!!Hade min klänning igen. Älskar den!!! Är så skön och sitter bra.

 

FISK

Grabben och Bobbe är ute och fiskar idag och skickade mig dessa två bilderna....


Herregud sicken jäkla gädda.... grattis!!!!