Vår i luften

Denna helgen har varit helt galet fin vädermässigt. Solen har varit framme och graderna har landat på över tio grader.
Har varit ute hela helgen och krattat och pysslat rent allmänt. Helt underbart!!!


Planterat lite så man får lite påsk känslor.
 


Även fixat påskris.
 


Melker är kung över Kråkberget.

Idag har Bobbe och jag varit och premiär fiskat.
 


Nu är det tre månader kvar till semestern.... hej och hå!

 
 
 
 

Nytt

Köpte ett litet bord och två stolar på Hylte´s loppis sida på fb.


Blir bättre än bänken då man alltid haft bekymmer om vart vinglaset eller kaffekoppen skulle stå.

Bänken har nu hamnat under trädet som just nu inte ser mycket ut för världen men som till sommaren är superfint.
 


 
 

Skriva i gåtor

Är så dumt när man börjar skriva saker i gåtor. Vet många på fb som tex gör det och detta leder bara till massa spekulationer som blir till en enda soppa och så har ju jag gjort här på bloggen också om vad som hänt Martin. Vill dock inte skriva för utförligt då det är polisanmält och en förundersökning pågår men Martin och hans kompis sitter i en epatraktor och kompisen får en pistol upptryckt i ansiktet. Inte klokt jag vet men man får väl bara inse att klimatet blir hårdare för varje år som går.
Andra gången grabbarna är utför hot med skjutvapen. Förra sommaren var det en kille som cyklade förbi dom på eftermiddagen och riktade ett vapen mot dom. Den gången ringde dom polisen som kom och plockade in grabben direkt och senare på kvällen var killen på fri fot igen utan ett enda telefonsamtal till Martin och hans vän.
Nu hoppas vi alla bara att vardagen får rulla på och vi får lite lugn och ro ett tag nu.
Är inte enbart tonåringen i sig som gör oss föräldrar gråhåriga utan alla jävla galningar som går lösa runt omkring oss i samhället!
 

Vardag

Fått iväg min son till skolan idag och hoppas verkligen att allt lugnar ner sig nu och återgår till det normala för alla inblandade. Ingen ska behöva vara rädd för att gå till skolan eller för att vara ute i byn. Han var pigg och glad och hade fått sova ordentligt i natt gudskelov. Gör så ont i mammahjärtat när inte barnen mår bra.

Här är en bild på en bänk som jag fått av Sara som hade köpt nya möbler till sin lägenhet...
 


Tyckte den gjorde sig finfint i min lya... tack Sara och Kurre :-)
 
 
 

Helgen

I fredags var Martin och hans kompis utsatt för hot. Vill inte gå in på mer just nu men en polisanmälan blev upprättad. Hela helgen har kretsat kring tankar om detta. Miljön i Hylte har verkligen hårdnat och är man på fel plats vid fel tidpunkt kan det gå riktigt riktigt illa. Nu är grabbarna rädda för hämnd och nervösa för att gå till skolan. Måste dock säga att skolan har tagit tag i detta ordentligt och systemet fungerar bra när nåt sånt här händer.
Mår så dåligt över att se våra avslappnade tonåringar må så här.

Var och hämtade en bänk hos Sara i helgen och det var skojigt i alla fall. Blev så bra hemma hos mig. Tack så mycket snälla Sara!!!!!

Fortsättning följer....