Cancer

Fick reda på att en nära släkting har cancer.....!!!!!!!! Alltså för helvete rent ut sagt vad less jag blir!


Kan inte alla runt omkring mig få vara friska??? Blir arg och ledsen och bara hoppas att läkarkåren gör en sju helvetes bra behandlingsplan så detta får gå bra!!!!!
 

Home sweet home

Hemma från vår husbilssemester. Härligt att komma hem och ha lite mer yta att laga mat på och att röra sig på.
Haft en helt fantastisk resa. Vi har varit nere i Skåne utmed kusten och har som vanligt haft en sabla tur med vädret förutom dom sista två dagarna då det varit storm och regn då och då. Nåja skit samma... det är mysigt ändå!

Inte fel och gå morgonpromenad med denna utsikten hela vägen.
 


Fantastiskt!!!!
 


Här stormar det riktigt men det har ju sin charm det med.
 


Tack älskade Bobbe för en mysig semester!
 


Gina spejar på folk och fä.
 
 
 

En vecka

Ja jag kan väl bara säga att den här första veckan på mitt nya liv har varit rätt tuff. Jäkla massa lååånga Power Walks och rätt tråkig mat som dessutom har sett likadan ut varje dag. Tvivlade på vad i helsicke jag pysslade med igår kväll. Första semesterdagen och satt och sörplade vatten när vi brukar ta varsina Gin och Tonic.... inte skoj någonstans. Gick och vägde mig och mätte mig så kändes det lite bättre. Har ju faktiskt hänt nåt på bara fem dagar så är väl bara att fortsätta slita.
Saknar spontaniteten i livet. Det är inte bara att gå till kylen och ta en frukt eller en smörgås och allt är schemalagt. Vi är ju inte dom som lever det lugna livet direkt heller så det gör det hela extra svårt tycker jag. Idag tillexempel åkte vi till Halmstad och skulle shoppa lite och det var ju ett sabla hallå med kvarg och ägg hit och dit.
Fick nästa veckas mat- och träningsschema och det såg väl bättre ut med godare mat och något kortare promenader. Ska ju ut med husbilen nästa vecka så det blir att ta med sig träningskläder och planera för matlagning i bilen. Blir verkligen inte enkelt men får bara bita ihop. I vanliga fall så dricker man vin, grillar, äter långfrukost med kokta ägg och en massa kaffe, käkar ost och kex och äter en och annan chipspåse på kvällen.... och nu nada!!!! VAD FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ????????????????????
Nästa helg ska vi dessutom på 40-årsfest..... jo men visst blir kul och sitta med ett glas vatten hahahahaha!!!!
Hoppas på framöver när jag gått ner lite att man kan lägga upp det så man kör hårt på veckorna med träning och mat och att helgerna kan vara något softare för detta är inte att leva livet :-(
Nåja nu ska jag banne mig bli smal så får sluta gnälla..... GO GO GO!!!!!
 
 

BRÖLLOP

Var på bröllop igår för Danne och Erika Westeborg. Var så jäkla coolt då dom körde på den mer rockiga varianten som tema och det passade dom så bra. När dom kom i sin fina bil fram till platsen för vigseln och bröllopsmusiken började spela i en rockig variant hade jag pytte skinn på armarna.Världens coolaste brudpar!!!!

Deras toastmaster var skitbra och det var fullt ös på festen. Åt super god mat från Sockerfrallan så jag trodde det skulle komma ur öronen och deras tårta var helt galet god.

Tack snälla Danne och Erika för att vi fick komma på ert bröllop och stort lycka till med ert äktenskap.

Såhär såg Bobbe och jag ut igår...

 


 
 
 Nya livet

Ja idag har jag varit och handlat inför kickstarten på mitt nya hälsosamma liv.
 

Det gamla livet ska jag avtacka idag med en stor påse av mina favoritchips,,, grillad mat med pommes och en öl.
 


Det nya livet ser så mycket godare ut och framför allt hälsosammare. Nu blir det morgon- och kvällspromenader och nyttig mat.

Heja mig!!!!

Tagit förebilder idag och mätt mig både här och där och även klivit upp på den sabla vågen. Får stort stöd hemifrån så känner att jag kan klara detta om jag planerar mat och träning bra.
 
 
 

Bröllop

Igår var Bobbe och jag på bröllop för Veronica och Andreas.Dom var så fina!!!! Stort grattis till er och lycka till i framtiden.

Tack för att Bobbe och jag fick vara med på er stora dag och extra tack till det hedervärda uppdraget jag fick som brudtärna och toastmaster.

Idag är man seg i kolan men va tusan gör det? Hade så sabla roligt på festen... dansade och skrattade och pratade med en massa härliga människor hela natten lång. Fått nya vänner för livet!!!!

 

PT & KOSTRÅDGIVARE

Jaha den 19:e smäller det!
Har fått kontakt med en jättehärlig person som är både kostrådgivare och personlig tränare som ska hjälpa mig med i första hand matbiten. Äter ju fel saker på fel tid så den träning jag gör inte kommer mig tillgodo på ett bra sätt. Vill ju bli av med fett på kroppen och göra att dom stackars musklerna inte bara bränns bort för att orka klara nästa träningspass.
Fick vänta tills den 19:e då vi har två helger med bröllop framför oss med visst alkoholintag. Sen blir det rivstart med strikt schemalagd kost med nyttigare mat med bra näringsinnehåll och ingen alkohol.
Första målet är att gå ner fem kilo vilket inte kommer ta så lång tid och sen blir nästa att gå ner ytterligare fem. Motionen har jag ju redan då jag tränar minst fem gånger i veckan och känner inte att maten kommer bli så svår heller. Tydliga instruktioner och jag med min envishet kommer följa det till 100%.
NU JÄVLAR....