16 år

Idag fyller Martin 16 år. Klockan 09:07 pluppade han ut hahaha!Jag är spänd på vad han ska säga om sina presenter som han ska få öppna ikväll.Ha en fin födelsedag älskade unge!!!!
 
 
 

Alla hjärtans dag

Idag när jag kom hem från gymmet låg det ett paket på köksbordet från Martin...
 


Så gulligt!!!! Jättefina smycken!!!!!!!!

Vi hade bestämt att vi inte skulle bry oss om alla hjärtans dag men så visar det sig att den enda som ändå fixade något var han. Kram min goa unge!!!!
 
 
 

Muffins

Skulle göra mig till och va så där huslig och fick för mig att baka lite muffins till sonens födelsedag om en vecka. Tror ni inte på fan att jag till och med misslyckas med nåt så simpelt. Dom blev bleka och rätt smaklösa.
Nu lovar jag mig själv att INTE baka mer.... ALDRIG!!!! Tycker inte det är skoj och det mesta blir fiasko fast jag följer recepten till punkt och pricka. Nä tacka vet jag köpemuffins!
 
 

Löplopp

Vad i helvete sysslar jag med???? Råkade liksom lova Sjunne att jogga Lidingöloppet med honom i september!!!! Gudskelov bara halva så det blir 1,5 mil men va fan jag har ju inte orkat jogga en mil ännu.... någonsin! Herregud nu gäller det att ta tag i löpningen i sommar och börja träna upp konditionen.

GARDINER

Hjälpt mamma att få upp nya gardiner. Blev så himla mysigt i vardagsrummet...
 
 
 
 

Chips

Testade dessa ikväll...
 
.... och dom var supergoda!!!!Ett år sen

Kul att jämföra bilder....
 


Ett år emellan fotona.
 
 

Klippt till mig

Förra veckan var jag och klippte mig hos bästa Erika i Lindhult. Blev som vanligt skitnöjd :-)