Lördag

Spinning, Thorax mixat med core.... hej å hå vilken bra start på helgen. Var seg i benen utav bara helvete idag men kämpade på i alla fall. Ivrigt påhejad av mitt goa gäng såklart. Utan er hade inte träningen varit lika rolig!!!! Är så stolt över att äntligen börja känna i kroppen att man blivit starkare. Klarade inte fem sekunder av plankan innan men nu klarar jag lätt en halv minut. HÄRLIGT!!!! Känner i allt jag gör att kroppen mår bra och är stark och orkar hänga med på allt jag vill göra.
Bobbe, Martin och jag var i Halmstad idag då grabben och jag behövde nya skor. Medan vi var i skoaffären gick Bobbe in i sportaffären jämte och döm om min förvåningen när vi kom in där sen och maken hade plockat ihop nya träningskläder till sig själv. Tights och två träningströjor. Trodde jag skulle svimma. Vem hade kunnat ana detta för några månader sen.
Är så roligt att han vill träna med mig på lördagar och inbillar mig till och med att om han varit hemma mer så hade han tränat mer också. Han tycker det är riktigt roligt och hans rygg är helt okej nu efter att han börjat.
Nu blir det ett glas vin och njuta av en härligt lördagskväll!
 
 

Tack

Tusen tack till Bofast för det lilla taket som vi fick idag till yttertrappan. Hade tänkt köpa ett sånt själv och sätta dit men nu sparade jag dom pengarna.
Blir både snyggt och praktiskt!!!!!
 
 

Salong Klippet i Lindhult

Varit hos Erika Höglund och klippt mig idag. Hon har äntligen öppnat sin egna salong i Lindhult.
Blev så sjukt nöjd med håret.... tack så mycket Erika och lycka till med allt!!!!
 
 
 

KUL SOM BARA DEN

I lördags var några vänner här och käkade. Så jäkla mysigt hade vi!!!! Tack för att ni kom allihopa!!!!
Skratta i massor gjorde vi och lyckades även bolla en del tunga samtalsämnen... precis som det ska vara när man är bland människor man kan lita på och tycker om. Aldrig någon som säger "men säg nu inte detta till någon" utan alla bara vet vad som gäller.

Idag har jag ringt och bokat tid till mig och Bobbe på sjukstugan. Vi har en del födelsemärken som inte ser så bra ut så istället för att gå och oroa sig för dom ska vi få dom kollade. Jag ska dit den 11:e maj och Bobbe den 12:e. Man kan inte vara nog försiktig!!! Nu kommer jag gå och tänka på vad dom kommer säga fram tills dess. SUCK är hopplös när det kommer till att fundera och oroa mig för saker.


Bra mattider

Fått uppläxning av mina vänner att jag äter knasigt. Alltså inte för lite men på galna tider. Kan tex gå en halv dag utan mat och rätt ofta skiter jag i att äta innan och efter jag tränat vilket jag vet inte är bra. Så idag har jag bestämt mig för att nu får det bli ordning på torpet. Sitter med två knäckemackor med ost på och en kvargburk och sen ska jag iväg på yoga. BRA VA?!!!
Tack till mina goa kompisar som håller ordning på mig... love you all!!!!!
 
 

5,3 km

Lyckats jogga över 5 km idag. Så jävla stolt över mig själv!!!!! Hatar ju att jogga så allt sker med ren jävla envishet. Går absolut inte snabbt men jag gör det i alla fall.
Tänk att skallen kan må så bra av att röra på sig.... fantastiskt!
 
 
 
 
 
 

Halta-Lotta

Melker haltar den stackaren. Säkert varit i något slagsmål då jag hittade en klo fast i skallen på honom. Hans trampdyna har ett sår men det ser torrt och fint ut så antar det är vila som grabben behöver.
Förstår inte varför han är i så mycket bråk hela tiden. Han är ju kastrerad och då brukar dom väl inte glida runt och mucka eller???

Krya på dig lillkillen!
 
 
 
 

10 poäng

Helgen har varit skitbra på alla sätt och vis..... tränat massa, åkt med husbilen till Getterön och hunnit med en tur på motorcykeln.... LOVELY!
Tack min söta man för denna helgen, ses snart igen ;-)
 
 
 

Våghelvetet

Tränar rätt mycket just nu och mår så himla bra av det men fokuserar alldeles för mycket på vågen. Varför kan man inte bara koppla bort kilona och inse att man helt enkelt mår bra. Mäter mig också vilket även där blir en besatthet då det just nu inte händer ett skit vilket gör mig nedslagen. Under fettet finns det en vältränad person hahahaha!!!!
Måste börja inse att hur formen på ens kropp har mindre betydelse och hur man mår i huvudet är det som räknas.
Är stolt över hur mycket jag orkar om man jämför med för ett halv år sen och vet att det är ganska mycket som försvunnit från vissa kroppsdelar och borde vara skit nöjd. Börjar man hela tiden sträva efter att se skillnader så kommer träningen bli tråkig och bara en tävling som man inte kan vinna.
Får dåligt samvete när en sådan här helg är slut och man har druckit vin, ätit slarvig mat och inte ens varit ute på långrunda med Gina.... meeeen MÅR JU BRA så varför deppa???? ELLEN SKÄRP DIG!!!!!
Får ju bara vara glad för att man är friskare än någonsin, glad och trivs med livet. Sen att det jag tränar på veckan sumpar vågresultatet är ju nåt jag får ta.
 

Firat Sara

Igår stack vi ner till ställ platsen i Halmstad för att campa över natten. Skulle fira Sara som fyllt 25 år också så vi hade lyckats locka med Martin också vilket var supermysigt. Vi åt gott, drack gott och hade en väldigt trevlig kväll. Himla smidigt att kunna ta med Gina hem till folk så slipper man sitta och titta på klockan och stressa hem till henne. Tack till Kurre och Sara för en toppen kväll!!!!!

 
Gina har ju varit så himla åksjuk så nu har jag testat åksjuke tabletter för barn på henne. Ger henne en halv sådan två timmar innan vi åker och det är stor skillnad. Så härligt att hon inte mår dåligt med tanke på hur mycket vi åker på helgerna.
 
 
Längtar redan tills nästa helg då maken och jag ska rulla en tur igen. Tips på fina ställ platser mottages tacksamt. Gärna i en småbåtshamn eller vid sjö och hav.
 
Nu är grillen tänd som avslutning på en bra helg!