Parkering

Hur svårt kan det vara???? Har en förbudsskylt på min gata mot att parkera och sen modulerna kommit upp så är det vissa lärare som väljer min gata att stå på. Börjar en så kommer det snart fler. Mötte en person idag som tyckte hans bil stod fint utanför mitt hus och sa till han. Han drog någon vals om att han pratat med Bofast och dom sagt att han får stå där hahahaha! Ringde Bofast och kollade och sen kommunen. Nu ska jag få en ny skylt på gatan och kommunen skulle än en gång ta ett snack med skolan om vart lärarna får parkera.
 
 

Gina

Tog lite foton på min lilla prinsessa idag...
 


Sniff Sniff
 


Även en prinsessa måste kissa ibland
 


Hon funderar på om hon ska smita en sväng...
 
Mattes sötnos
 


Börjar visst bli gråhårig mellan öronen
 
 


 
 

Moppe

Martin har fått moppe idag.
 
 
Ja herregud nu ska man vara orolig för att han ska köra omkull också...
 
 
Hela framsidan full med delar och verktyg.... se pojkar alltså!
 
 
 

Inbjudan

Fick en bröllopsinbjudan i postlådan här om dagen..... sååå skojigt!!!!
 
 
Var så himla länge sedan vi var på bröllop... tjohooo!!!!
Nu får man börja fundera vilken klänning man ska ha och hår och skor med mera med mera.
 
 
 

TrÅkIgT

Denna helgen skulle Bobbe jobba och imorgon ska han hjälpa några grabbar med deras rc-bana plus att Emma kommer och ska ha han att kolla på hennes bil. Blir inget skojsigt alls att hitta på.
Sitter och kollar hockeyn på tv med Gina snarkande jämte mig i soffan. Martin drog till Torup och Melker är ute och vandrar på sina jaktmarker.
Nåja kan inte vara full rulle varenda helg.

Hoppas alla ni andra har det funny funny.... puss!
 
 

Pulpa

Klippt Gina i pulpan vid två tillfällen nu GRRR! Nu har jag en spärr som gör att jag inte vågar klippa hennes klor vilket jag inser att jag måste komma över. Får så dåligt samvete när hon skriker till.
I värsta fall får jag be någon annan klippa hennes klor.
Fattar inte varför detta händer. Har nog bara råkat klippa Knodden en gång i pulpan annars aldrig.
 
 
För övrigt är väl inte min lilla prinsessa i något utställningsskick direkt hahahaha! Har lite tussig päls med någon tova här och där och aningen skitig också..... men jag tycker hon är fin i alla fall.
Inte en endaste fästing med färstinghalsbandet. Samma med katten som även han har ett sånt på sig. SKITBRA!
 
 
 
 

Njae.... det går sådär!

Ja hur går det med träning och matintag???? Sisådär om jag ska vara helt ärlig.
Maten är ju så god och har svårt att äta så nyttigt som jag egentligen skulle behöva om jag ska gå ner mer i vikt. Träningen går däremot bättre. Masar mig iväg på alla träningar jag kan och tycker det är skoj. Ibland kan jag dock känna att jag alltid tränar med träningsvärk då jag får köra många pass på några få dagar för att få ihop det.
Känner mig lite som en fet padda just nu annars. Har fettröv och fettlår hahahaha och allt guppar och sladdrar men va fan.... JAG MÅR BRA OCH DET ÄR DET VIKTIGASTE!!!!


Det var ett tag sen...

Inte pallat att blogga på ett tag. Inte varit sugen men här kommer en liten uppdatering...

I helgen var Bobbe och jag iväg med husbilen en sväng. Vi har haft jättemysigt!!!!
 


Stockens camping blev första anhalten. Inget märkvärdigt men vädret var härligt!


Dagen efter började det blåsa men Gina och jag vägrade sitta inomhus.


Andra stoppet blev ställplats i Henån. Blev en himla trevlig kväll där alla pratade med alla och stämningen var på topp. Upplever att ställplatserna inbjuder mer till samtal med grannar än vad campingarna gör.


Sista stoppet blev Öckerö. Gina håller vakt!

Längtar till semestern nu då man får vara ledig längre och slipper titta vad klockan är. Man äter när man är hungrig och gör vad man vill.

Hoppade ju träningen denna veckan eftersom vi skulle iväg och i början hade jag lite ågren men efter ett tag var det riktigt skönt att slippa den. Har varit mycket träning i det sista och många tider att passa. Blir kanske lite mycket i almanackan ibland. Nu är jag dock sugen på att starta igen.

Grabben hade skött sig bra medan vi var borta,,, ja vad jag vet än så länge i alla fall. Kommer väl fram både det ena och andra vart efter veckan rullar på men tror inte det ska vara så farligt.

Hör ett sabla gnäll om epatraktorerna och deras förare hela tiden. Förstår inte riktigt vart folk vill att dom ska vara?? Vart dom än är så är det någon som retar sig på dom tydligen och det hotas med polisanmälan hit och dit. Det konstiga är att ingen kontaktar oss föräldrar utan spyr hellre galla på fb eller genom att gnälla till andra. Himla dåligt när jag tror att folk vet vems ungar dom flesta är och genom ett meddelande på sms eller ett telefonsamtal skulle lösa en hel del. Jag VET i alla fall att min unge INTE är ute mitt i veckorna efter 22:00 och INTE ute hur länge som helst på helgerna heller och JA hans lastbil låter men han kan inte burna eller sladda med den. Han vill verkligen inte reta någon men har fått för mig att ibland räcker det att folk ser en epa så är dom ett irritationsmoment. Epor är inte förbjudna i samhället så pallar man inte ens höra dom eller andra ljud så får man nog se sig om efter en liten stuga i skogen.
Martin frågade mig idag vart han och hans kompisar ska stå och prata och träffas med sina traktorer och jag har faktiskt ingen aning längre för det kvittar vart dom är så blir dom bortjagade av ena eller andra anledningen.