Bilen skrot

Smällde bilden igår. Bobbe och jag låg i omkörningsfilen på 25:an tre mil innan Växjö och PANG så bromsade alla och vi hade inte en chans att bromsa i tid. Smällde rätt in i en volvo.
Bilen är nog skrot men huvudsaken är att vi klarade oss med blmärken och lite ömma leder.
Många tankar som kommer efter något sånt.
 
 

Ensam

Hade ledig fredag denna veckan vilket betydde fönsterputs och gardinbyte. Inte gjort sen i vintras så det var välbehövligt. Sen va det sängarnas tur. Allt åkte in. Kuddar, täcken, sängöverkast. Sicken tid det tar att få allt att torka. Tumlaren har gått i två dagar nu. Jävla massa sängar.... 4 i husbilen, 1 i lastbilen och 5 innomhus!!!!
Bobbe är och fiskar så jag och Gina har klippt gräset, vattnat uteblommorna och kastat boll. Sköööön helg. Nu grillning och vin och bara lata sig.
 
 
Nu är det en veckas arbete till och sen har jag tre veckors semester SJÄLV. Hm va ju inte riktigt vad jag räknat med men men bara att hitta på något. Blir väl lite turer med husbilen, pilbågsskytte och äventyr på både hemmaplan och på nya ställen. Är ju svamp i markerna så jag och Gina sticker ju gärna ut i skogen och vandrar.
 
Efter semestrarna är det dags att lägga om kosthållningen. Aldrig vägt såhär mycket. Jag har inte så ont av det i allmänhet men inser ju att det kanske inte är så hälsosamt i längden. Var är träningsnarkomanen????Ingen aning om jag ska va helt ärlig. Har blivit så jävla lat. Känner inte för att göra något som är fysiskt ansträngande.
Nåja om ni följer bloggen i höst så får ni hänga med i min vardag som antagligen bara kommer innehålla inlägg om hur sugen på ditten och datten jag är😉
 
Ha en fortsatt fin helg💞
 
Ps....hatar att blogga på mobilen. Får nog skaffa en dator. Ds
 
Ps2.... har fått nya grannar. Verkar supertrevliga. Hoppas grannsämjan håller i sig då dom har två katter. Melker är ju en tokterrorist så hoppas han är snäll mot dom. Tydligen redan suttit och kollat in genom deras sovrumsfönster... SUCK! Ds2
 
 
 

Alexia

Idag startades dagen med kaffe, handla och sen massa pilbåge. Hade ett sabla flyt idag. Inte ont i kroppen och skyttet satt som en smäck. Så jäkla nöjd med båge, pilar och sikte!
Sen fick vi kaffebesök av Ekenäsarna. Så härligt att tjöta bort en stund. Tack gör att ni kom och hälsade på❣
Haft Alexia, Kurre och Sara här i em. Vi käkade grillat. Mys!!!
 
 
 
Nu segar vi i soffan. Misstänker det blir tidig sänggång idag. Varit trött hela dagen😴😴😴😴
 

Det va ett tag sen...

Fick för mig att kolla min gamla blogg. Hör och häpnad....kom ihåg lösenordet så nu sitter jag och funderar på vad som kan va intressant att dela med sig a
v. Har inga svulstiga nyheter eller intressanta happenings. Inga inredningstips, vikttips eller något nytt matrecept😁
Sitter i min älskade hammock med ett glas vin och njuter av att det är fredag bara.
Får väl se om jag kan vänja mig vid att blogga på mobilen. Känns ju aningen plåttrigt.
Ni får ha en fin kväll och ni som har gått på semester idag får ha en superhärlig ledighet❣