Träningen


Man blir ju lite skadad i huvudet av att träna på gym. Man märker ju att man blir starkare då man kan köra med fler vikter men man vill ju se resultat också så därför får man köra med egobilder ibland så man faktiskt kan se resultaten svart på vitt. Detta fotot togs idag 27/4.
 
Detta är två månader sen.

Rygg idag 27/4

Rygg för cirka två månader sen.

Försöker fortfarande träna 5-6 ggr i veckan. Det blir styrketräning, thorax, spinning, PW eller löpning.... och det är skitskoj!
Igår var jag ute och joggade (7,5 km) och det är en härlig känsla när man inte känner sig så tung i löpstilen och att kroppen är starkare och orkar på ett nytt sätt.

Har inte haft ont i kroppen alls sen nyår förutom lite ledvärk i handleder och händerna dom sista två veckorna men jag sätter skulden på det kalla blåsiga vädret.

MÅR SÅÅÅ BRA!!!!

Ska se om jag kan gå ner nåt kilo tills utlandssemestern. Gått upp några kilon sen februari så tänkte kämpa mig ner typ 3 kg. Min målsättning är inte annars att gå ner i vikt utan bara köra på för att det är så jäkla roligt. Kan störa mig något enormt på alla som frågar om man gått ner i vikt hela tiden. Folk tar för givet att alla som tränar bantar vilket kan bli så pressande. Är nöjd precis just nu med min kropp. Den gör inte ont och jag mår bra i skallen vad mer behöver man?!!!

Ha en bra dag allihopa :-) 
 

Lite av varje

Inte haft så mycket att blogga om i det sista och inte haft någon lust heller. Har ju inte världens läsarkrets heller så antar det egentligen inte spelar så stor roll men ibland är det gott att skriva av sig lite.

I påsk var Bobbe och jag på en husbilstur. Var skitväder men var så himla mysigt i alla fall. Landade på Björkö och i Bua bland annat.


Husse och Gina är ute i blåsten och grillar.

På påskafton hade vi påsk mat såklart.... va så jäkla gott!

Ingen dålig utsikt att vakna till.

Detta är taget på en ställplats på västkusten.
 

Vår favoritplats är Bua hamn.
 

Lövstavikens småbåtshamn.
 

Kvällsmys

Nu är det snart långhelg igen då det är 1:a maj och lite sådär. Får se om det blir en liten tur igen med husbilen då. Är avkopplande att bara ge sig iväg utan mål eller massa hets... man bara är och tar dagen som den kommer.

Idag var Linus och Martin i Råkna och hämtade våra kors som pappa gjort åt alla husdjur som gått bort. Kändes inte bra att ha dom så långt borta. Först tänkte jag att det kändes fel att flytta dom men djuren finns ju inte i korsen ändå utan i våra hjärtan så spelar ingen roll. Nu blir det mysigt att tända ett ljus för dom här hemma hos oss där dom hör hemma.
Kanske är lite töntigt att vara i medelåldern och tvunget ha kors i landen men va fan bryr jag mig om det. Mår bra av sånt där sentimentalt tjafs.


Har varit en svinkall vår tycker jag. Man fryser jämt tycker jag. Haft ont i lederna i någon vecka. Kan bero på den kalla vinden. Vill ha värme nu!!!!

Fyller för tusan snart 40 år slog det mig häromdagen. Halva livet har gått huuuu. Vet inte om jag har någon egentlig åldersnoja men klart man tänker att det är väldigt mycket man vill hinna med och att tiden går fruktansvärt snabbt och man måste utnyttja varenda minut.
Tänker inte ha nåt kalas och bryr mig inte ett skvatt om 40-årsdagen. Gäller det bara att få alla andra att fatta det också vilket kan vara knepigare. Ibland kan man få för sig att ens födelsedag ska firas för andras skull och inte för ens egen. Nä tack.... 40 är ingenting för mig att fira.

Ja så va det färdig bloggat för idag. Går det väl en sisådär två månader till nästa gång ;-)