RÅKNA-CITY

Träningen


Man blir ju lite skadad i huvudet av att träna på gym. Man märker ju att man blir starkare då man kan köra med fler vikter men man vill ju se resultat också så därför får man köra med egobilder ibland så man faktiskt kan se resultaten svart på vitt. Detta fotot togs idag 27/4.
 
Detta är två månader sen.

Rygg idag 27/4

Rygg för cirka två månader sen.

Försöker fortfarande träna 5-6 ggr i veckan. Det blir styrketräning, thorax, spinning, PW eller löpning.... och det är skitskoj!
Igår var jag ute och joggade (7,5 km) och det är en härlig känsla när man inte känner sig så tung i löpstilen och att kroppen är starkare och orkar på ett nytt sätt.

Har inte haft ont i kroppen alls sen nyår förutom lite ledvärk i handleder och händerna dom sista två veckorna men jag sätter skulden på det kalla blåsiga vädret.

MÅR SÅÅÅ BRA!!!!

Ska se om jag kan gå ner nåt kilo tills utlandssemestern. Gått upp några kilon sen februari så tänkte kämpa mig ner typ 3 kg. Min målsättning är inte annars att gå ner i vikt utan bara köra på för att det är så jäkla roligt. Kan störa mig något enormt på alla som frågar om man gått ner i vikt hela tiden. Folk tar för givet att alla som tränar bantar vilket kan bli så pressande. Är nöjd precis just nu med min kropp. Den gör inte ont och jag mår bra i skallen vad mer behöver man?!!!

Ha en bra dag allihopa :-) 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Helen
skriven :

Snyggt!!!