Han är längre....

Sonen har ju dom senaste åren strävat efter att växa om sin mor och nu har vi det på bild... han ÄR längre än jag.
 
 
 
 

Passade

Drog på mig den lilla svarta idag. Den är ny och passade bara i provrummet och efter det har den bara varit för liten.... men idag efter fyra kilon ner så satt den som en smäck. JIPPI!!!!
 
 
 
 

2015-2016

Önskar alla jag känner en riktigt fin nyårsafton!!!!
 

Va rädda om er!!!
 
 

Vitt ute

När vi vaknade i morse var det tre centimeter snö och Gina ballade ur fullständigt. Hon tyckte det var såååå roligt och kutade runt runt runt som en tok. Härligt att se.
Melker däremot har inte satt sin fot ute idag vilket är skitskumt då han kan gå ut när det är storm ute och ösregn men hatar däremot snö.
Nu regnar det däremot så snön är nog snart borta igen. Nåja då har vi fått se den i år i alla fall.
 
 

Julafton

Så nu var julafton till ända. Käkat massor och öppnat många presenter!

Tack allihopa!!!!
 
 

Lilljul

 
Idag har jag firat julafton med mamma och pappa. Himla mysigt!!!!
 
 
Melker med sina julklappar
 
 

Ginas ursnygga nya tröja.
 
Tack till mamma och pappa för dom jättefina presenterna!
 
 
 

God Jul

Vill önska alla mina vänner en riktigt god jul.
 
 

Hipp Hipp Hurra

 
Grattis till min pappa på födelsedagen!!!!!
 
 

Frissan

Varit och klippt och färgat håret idag. Blev som vanligt asnöjd!!!!! Tusen tack bästaste frissör för att du tog dig tid för mig!
 
 
"Hej jag heter rulle" hahahaha!!!!!
 
 
 

Glühwein

 
Fick en "dunk" glühwein av Susann i julklapp. Provsmakade idag och den var sååå god. Går inte att jämföra med någon glögg i världen..... tack så jättemycket bästaste Susann!
Provade förresten nåt statarkvinsglögg från systemet men den var alldeles för stark. Smakade bara sprit... urk, och den alkoholfria smakar bara sött. 
 
 
 

Bra kompisar

Melker och Gina är hur bra kompisar som helst. Inga problem alls. Dom delar mattes sköna säng och hälsar på varandra när den ena varit ifrån den andra.... hur gulligt som helst.
Synd han inte ville busa lite med henne för det hade hon verkligen gillat. Ibland står hon framför honom när han ska sova och studsar sin tennisboll i hopp om att han ska försöka ta den.
 
Två svart/vita kompisar
Gina
Melker
 

FB

Mycket intressant att följa fb en fredagskväll eller lördag. Ju senare klockan blir desto mer konstiga inlägg kommer det från folk och dom blir mer intresserade av att ge sig in i diskussioner och stöta sig med folk.
Vissa återkommer i varenda intrig eller frågeställning tex på anslagstavlan. Så fort någon gör ett inlägg så är dessa personer där och ska vara duktiga och skriva.... som om det vore en tävling i att vara den som "hjälper".
Vill i alla fall tacka er för att ni finns, så vi andra som har vett att hålla oss ifrån datorn när alkoholen kommer på besök, får nåt att skratta åt på kvällskvisten.
 

13:e december

Då var det tredje advent och luciadagen idag. Tittar man ut kan man dock tro att det är oktober eller nåt med tanke på det dystra höstvädret. Skönt dock att man kan sitta inne och trycka men även det blir ju tjatigt i längden.
 
 
Ha en fin dag!!!
 
 
 

Ont i gaddarna

Har ju köpt mig en ny bettskena för att inte gnissla sönder tänderna. Nu bitter jag så förbaskat i bissarna att jag antagligen trycker upp tänderna i skallbenet. Har så sabla ont i dom bakre tänderna idag. Alldeles ömma. Så himla trött på det här. Kommer förstöra dom tillslut.
 
Nu sitter jag och dricker Mobergs glögg i min ensamhet. Grabbarna är på verkstan och mekar epa. Himla tur man har vovve och kissemissen som sällskap.
 
Blev ingen klippning eller färgning i helgen så mina slitna tussar får hänga med ett tag till. Nu längtar jag kan jag säga. Klippningen kan kvitta men är så trött på färgen i skallen nu.... blek och tråkig!
 
 
 
 

Uselt väder

Satan så murrigt höstväder det är just nu. Skittråkigt! Blir inga långpromenader direkt.
 
Snart jul och jag har alla julklapparna klara. Lite småfix till och sen kan julafton komma bäst den vill.
 
Torsdag idag vilket betyder långledig helg. Ska bli så härligt.
Bobbe och sonen ska nog greja med epan i helgen och jag ska eventuellt färga håret och klippa mig. har längtat så. Inte klippt mig sen i maj.
Sen ska vi nog åka till Million dollar store i Gislaved på söndag.
 
Ha en fin torsdag!