Hahahaha hittade bilder på snapchat som blivit sparade... HÅLL TILLGODO!Jahapp jag som någon sorts kanin... hur vuxet och moget som helst hihihi...
 


Grabben har tagit på sin epa såklart :-D
 


Ellen som John Lennon
 


Martin njuter tydligen av utsikten.
 


Me Me Me.... *GARV*


Mera JAG.... ego ego ego
 


... och mer lastbil!


...och ÄNNU MER lastbilar!!!!!

Ja man ser ju hur intressena är delade.... Martin diggar sin lastbil och jag får tydligen inte nog av mig själv.... CRAZYYYY!!!!!!

 

Klaaar

I helgen stack Bobbe och jag iväg med husbilen för att handla klart julklapparna. Herregud sicken skön känsla när dom låg i tryggt förvar i bagaget på bilen och vi kunde koppla av och bara se fram emot en stillsam jul.
Haft så sabla mysigt i helgen. Druckit vin och bara pratat och haft mysigt. Nu är man laddad för en ny jobbvecka.

 


 

Falskhet

Inte klokt så falska människor det finns.... skrattretande!!!!!! Vet att folk sitter på sina sammankomster och pratar skit bakom ryggen på en och när man möts så är det så jävla pratigt och skoj..... URK!!!!
Karma.... karma hahahahaha!!!!

Wohooo

Idag stod vågen på 69,5 kg (!!!!!!) vilket betyder att jag dels äntligen är under 70 kg och att jag gått ner 11,8 kg på 9,5 veckor!!!!!! Vägde 81,3 kg när jag började och det känns otroligt att jag lyckats passera 70-spannet på så kort tid.
Har börjat jogga igen och orkar springa över 5 km med råge och över lag så är allt mycket enklare när det kommer till träning. Himla gött när kroppen både ser starkare ut och är mer uthållig. Sen sover jag bättre och är mycket piggare på dagarna.
Träning och kost är nyckeln!
Nu är det 65 kg som är nästa mål och tanken på att orka/genomföra Göteborgsvarvet (2,1 mil) börjar locka. Aldrig joggat mer än 9 km i hela mitt liv men med ren envishet och mer träning så.... ingenting är omöjligt!

STOLT ÖVER MIG SJÄLV! Från att ha tränat som en tok vilket blev helt fel så har jag börjat träna "smart" och lagt om kosten helt. Mat är inte längre något man går och ser fram emot hela dagen utan ser det mer som ett bränsle till kroppen för att orka hänga med en hel dag. Unnar mig fortfarande vin om jag ska bort och äter sånt jag blir bjuden på men i övrigt är det nyttigt som gäller.

Just GO GO GO

Jaha så var det ny vecka och nya möjligheter. Startade dagen med en lång Power walk runt byn och försökte även jogga lite vilket kändes skitbra. Ska försöka kicka igång kroppen med lite hårdare träning när jag väl tränar för att få lite sprutt på viktnedgången denna veckan. Har liksom avstannat lite just nu. Den har väl vant sig vid mitt tempo och maten jag äter så nu måste jag lura den att börja förbränna igen.

 

Jul

Idag har jag städat, putsat alla fönster och hängt upp lite nya gardiner. Nu får dom hänga uppe över jul. Himla skönt att ha det klart.
Nu är det bara att försöka få ihop alla julklapparna. Blir svårare för varje år tycker jag. Alla har ju allt så det blir ju bara att man ger något för att man ska.


Småbesviken

Idag var det så dags för 2-månadersvägningen och mitt mål var ju 10 kilo men hamnade på -9,8 kg. Känns som om kroppen hamnat i någon form av dvala. Äter nyttigt och lite men ofta och tränar lagom men den vill liksom inte. Fick tipset om att kicka igång den med en vecka med bara promenader och skippa den tyngre träningen och äta en riktigt kalorifattig kost med kyckling och massa sallad men då får det banne mig hellre gå sakta nedåt. Har ingen brådska egentligen och är galet stolt över mig själv. Har kollat mina före och efter bilder och det är klart att jag kan se att det hänt ganska mycket. Nåja nu är det bara att fortsätta kämpa.
Hade ju tänkt fira mina 10 kg idag med kebabsallad och kanske några chips men se det blir ingenting med det.


10 kg?

På söndag är det vägning och mätning igen. Är så spänd på och se om jag lyckats gå ner mina 10 kg på åtta veckor. Ser ju på mig själv att det hänt en del men finns fortfarande saker att jobba på. Tränar och äter rätt så bara att fortsätta kriga.
Ibland är det tufft men det är bara att vara envisare än rösten som suktar efter godsaker eller latmasken som tycker att man gott kan sitta på rumpan hela dagen och kolla på tv. Mår så satans bra!!!!!!
 
 

Tonårsmammor

Hade ett väldigt bra samtal med en av sonens kompisars mamma idag. Handlade om ute tider, sovisar och annat smått och gott. Bra när man kan hålla ihop och bolla saker tillsammans. Gör ju allt mycket enklare om man vet hur den andra tänker och vilka regler som gäller plus att man ser att man inte är ensam om sina principer och problem. Sen är ju ungar experter på att köra föräldrar mot varandra så när man får prata ut med varandra så blir allt mycket lättare.

Inte perfekt någonstans

Fick ju höra skitsnack om mig och sonen i helgen och trots att jag inte vill så gnager det i bakhuvudet. Förstår inte vad jag gjort för att dessa människor finner nöje i att om och om igen babbla dynga. Himla tråkigt är det!!!
Tydligen så retar någon sig på att jag försöker vara perfekt på fb.... öhhhh???? Försvarade visst EPA ungdomarna och inbillar mig att min son är guds bästa barn. Vill då förtydliga att jag kommer fortsätta försvara folk som blir oskyldigt anklagade för saker. Även dessa kids hittar på skit ibland men när jag VET att dom inte varit inblandade i saker så får man försöka föra deras talan. Kommer fortsätta göra så... är sån jag är som person.
Sen att min son är guds bästa barn är bara skrattretande. Han har absolut hittat på grejer han också och då har vi fått reda ut dessa upptåg efter bästa förmåga. Tror inte han är någon ängel men vi försöker som alla andra att uppfostra han så bra som möjligt.
Sen uppskattar jag att folk kontaktar oss om dom har några problem med hur hans EPA låter, hur fort den går eller vart han befinner sig. Kan lösa mycket med en dialog på en gång än en massa spekulationer hit och dit. Råkar ha väldigt bra koll på hastigheten på den och brukar även ha rätt bra pejl på vem han är med och vart han är.
Så... nu får detta vara slut harvat.... puss puss och ha en bra dag :-)