Bowla

Igår var jag och ett galet gäng och bowlade och sen var det party på Kullagatan. Jäklar så skoj jag hade!!!!Inte svårt att ha en kul kväll med sådana här vänner!!!!


Tack för att ni kom och tusen tack för den fina presenten som prickade in mitt liv så bra.... ni är bäst!
 


 

MIN SON

Jävla tur jag inte spärrade kortet innan för det visade sig att det var min son som använt mitt kort igår för att handla ledbelysning till sin traktor. Bobbe och han hade visst pysslat med det igår. Herregud alltså!!!! Sitter ju och ringer och krånglar hela fm och Bobbe sitter jämte men har ingen aning om vad det kan vara för pengar som blivit dragna från kontor. Blir helt jävla knäpp på dom två ibland. Noll koll på ekonomin i alla fall.
Hoppas min lilla pojk kan bidra med några mjölk tills vi får lön på onsdag för nu är pengarna slut... hahahaha!
 

Fan

Kollade mitt konto efter helgens bravader i Göteborg och då visar det sig att någon har plockat ut över 3000 kr från kontot. Aldrig vart med om något sånt här innan men efter inköp av en kebabrulle så är fyra belopp dragna på konstiga summor på kortet. Fan va arg man blir!!!
Himla tur jag inte hade mer än 3500 kr på kortet säger jag bara. Kommer bli väldigt försiktig med att dra kort från och med nu.
Blir att bege sig till banken imorgon och spärra kortet och beställa ett nytt.

Shoppa

Bobbe, Martin och jag har varit i Halmstad och shoppat för våra presentkort vi fick i julklapp. Blev en hel del grejor så tack till alla er som bidragit.... nu är vi HAPPY här hemma. Massa fina kläder, alkoholmätare, hårtrimmer och skor till sonen med mera. Roligt när vi inser alla tre att vi drar mindre klädstorlek än vad vi gjorde för bara några månader sedan. HEJA OSS! Känns bra att vi i alla fall försöker vara mer hälsosamma.... inga slavar under dieter.... bara sunt förnuft!

NYÅR

Haft en fantastisk nyårshelg med bästaste vännerna. Skrattat och planerat det nya året tillsammans och både ätit och druckit gott i dagarna två.

Bjöd på kammusslor med blomkålsmos med bacon i.... gott som attans!
Så mysigt!!!!
 


Till huvudrätt blev det köttgryta som kokat hela dagen med massa grönsaker och en smaskig sås och klyftpotatis.
 


Herr och fru Carlsson
 


Madde mjölkar bag in boxen hahahaha!!!
 


Madde hade gjort denna fina efterrätt.
 


Öl i massor
 


Me me me....
 


Mumma.....

GOTT NYTT ÅR!!!!!