Husbilshelg

Var iväg med svärföräldrarna och campade i helgen. Riktigt mysigt var det. Handlade på A6 i Jönköping och snarkade i Bunn på en ställplats.
Ställplatsen var väl helt okej utseendemässigt men 6A säkring kommer man inte långt med och om den är året runt öppen så tar man för givet att vattnet ska vara på i kranar ute. Annars var den superfin med fräscha toaletter och asmysig restaurang i anslutning till ställplatsen. Kommer säkert åka dit igen!
Nu är vi hemma i lyan igen och jag har tänt en massa ljus och firar första advent.
 
 
 

Blomma

Stod en så fin blomma och väntade på oss när vi kom hem från jobbet idag.
 
 
Blev så himla glad!!!!
 
Såklart man hjälper någon om man bara kan. Tack till alla i familjen Jacobsson för den fina blomman. Hoppas Carina ser hur bra allt går med hennes djur och hennes barn. Saknar henne som fasiken!!!!!
 
 
 

Knasiga katten

Melker har kommit in i vår familj som ett riktigt yrväder. Han har knasiga vanor och vi skrattar ibland åt monstret så vi kiknar. Han behövdes för att liva upp hushållet en aning.
 
 
Undrade vad Gina stod och kika på...
 
 
Hittade en stor katt på vårt kylskåp
 
 
Perfekt utkiksställe
 
 
Kullagatans panter
 
 
 
 

Minusgrader

 
Hatar verkligen kyla!!!!! VERKLIGEN!!!!! Är så satans kallt och allt är fruset. Såhär såg min vindruta ut i morse när jag skulle ner och handla.... vad säger man liksom??? Jag sa SATAN! Påpeka att jag försökt skrapa rutan i tio minuter innan jag gav upp.
Körde upp till macken och investerade i en ny isskrapa och is spray. Fantastisk uppfinning med spray som tinar dina rutor på några sekunder och man slipper stå och skrapa och hoppa för att nå mitten av vindrutan med blåa fingrar.
 
 
 
 

Gänget

Igår var delar av tjejgänget här med respektive. Så fantastiskt roligt vi har tillsammans. Skrattat så käken värker!
Tack för dom fina ljuslyktorna och dom underbara blommorna. Blev så mysigt i min hall nu.
Hoppas vi snart ses igen girl´s!!!!
 
Kollade almanackan och insåg att julen närmar sig med stormsteg. Pyntade lägenheten med det lilla juliga jag har och måste erkänna att det blev mysig stämning här nu. MÅSTE verkligen fixa dom sista julklapparna nu. Börjar känna mig stressad då det inte finns så många helt lediga dagar kvar innan den 24:e. Huuu brukar inte vara den som är ute i sista minuten men i år ser det sannerligen ut som om jag kommer kuta runt i stan med alla andra sista-minutare :-) URK! Skulle behöva ta ledigt en dag från jobbet kände jag men har redan tagit ledigt nåt pass och sen försvinner det nåt vid jul så har banne mig inte råd.
 

Promenad

Så jäkla mysig promenad i byn avklarad men en vän. Tog våra djur med oss och babblade och kikade på folk. Finns ju tyvärr ingenstans man kan gå inom i vårt samhälle och ta ett glas vin eller nåt annat så vi tog saken i egna händer.... kaffe på Sockerfrallan och alkoholhaltig dryck på Systembolaget och blanda själva bakom ett hyreshus och vipps så va den saken biff.

Tack Maria för en kanontrevlig promenad!!!!
 
 

Melker

Melker var ute i natt vilket jag nästan hade förväntat mig då han är mästerjägaren själv. Klart man sa vara ute när det är mildväder och fånga byten och smyga runt.
I morse däremot satt han och skrek på andra lägenhetens trappa och ville komma in. Gick och hämtade mat åt honom och lockade han över till oss och upp på köksbordet där han får äta ifred från galna Gina.
Nu har han vandrat in och ut några gånger och sitter utanför vår ytterdörr och jamar när han vill komma in.
Han och Gina håller distans från varandra och ibland fräser han åt henne när hon kommer för nära. Tror dock det kommer gå jättebra när dom fått lite tid att lära känna varandra.
Varit och köpt avmaskning åt dom båda och fixat en kattlåda och kattsand och lite annat smått och gott.
Köpte dom även varsin julklapp.
 
 
Här har han funnit sig tillrätta i vardagsrummet. Varmt och skönt!!!!
 
 
 
Mycket vacker katt!
 
 
 

Melker

Var inte så svårt att få Melker att förstå att det var hos oss han bodde. Han klev bara över tröskeln, fick mat och gick och la sig i sängen.
 
 
Välkommen hit Melker!
 
 
 

Katt

Jahapp så har man blivit kattägare eller vad man nu ska kalla det. När grannen gick bort vägrade hennes ena katt flytta till sitt nya hem och vandrade tillbaks hit till Kullagatan igen och igen och igen... Nu har jag tagit över honom så till vida att jag ska kolla att han mår fint, får mat och värme. Tanken är att jag ska försöka få honom att fatta att han bor här men tar det som det kommer. Gjort en mysig frigolitbostad utanför trappan med skydd mot väder och vind och kikar nu efter honom för att fjäska för hans hjärta med stekta fiskpinnar.
Hoppas så att han vill flytta inomhus nu innan den riktiga kylan kommer. Får se om jag kan få tag i honom en dag och helt enkelt bara bära in honom och se hur Gina tar emot den nya familjemedlemmen. Går det åt skogen så får han bli utekatt med fritt inträde till huset om han törs kliva över tröskeln.
Mat brukar lösa det mesta :-).... så ska köpa massa gott till honom så han förstår att detta är ett lyxhotell.
Fattar inte hur det blir såhär? Jag säger NO WAY ALDRIG MER KATT och vipps så är det en här i alla fall. Sa ju likadant med Gina. Ingen hund här på lång lång tid men så plötsligt bodde lilla damen hos oss. Antar att dom rätta djuren bara hittar en vare sig man är redo eller inte. Trodde inte det skulle stå kattmat på min handelslista någonsin igen men det gör det nu.
 
Välkommen till familjen lilla (öhhh stooora) Melle.
 
 

Fars dag

 
 
 

Mia Skäringer

Hade tänkt att få med en kär vän på en liten överraskningsturné till Halmstad den 6:e december på Mia Skäringers show och lite god mat men när allt klaffat så får jag banne mig inte tag i biljetter då det var utsålt. Så förbannat surt alltså!!!! Grämer mig så jag håller på att döööö!!!!!!!!!
 
 
 

Begravning

Idag var Bobbe och jag på Carina Jacobssons begravning. Den var så fin!!!!! Många tårar blev det men så är det ju.... begravningar är tuffa även om man inte stod en person särskilt nära. Man ser hur ledsna andra är och känner så för dom. Vi var ju bara grannar sen ett och ett halvt år men fann varandra snabbt. Vi gillar båda djur och snällare och mysigare människa än henne fick man leta efter. Aldrig hört någon säga ett ont ord om Carina.
 

Vila i frid snälla du.... saknar dig så!!!!!
 
 

Polisanmält

Så då har jag anmält Bolagsverket för sina jäkla bluffmetoder! Inte för att jag tror det gör så stor skillnad men bäst att ha torrt på fötterna ifall det blir en segdragen historia.
 

Bolagsupplysningen

Jävla bluff!!!!! Maken hade fått nåt brev från ett företag som hette Bolagsupplysningen där han skulle ange eventuella ändringar i hans företag. Vi har ju inget företag längre men han tänkte väl att det släpade efter lite med försäljningen av gården som var en skogsfastighet. Fyllde i och undertecknade och idag kom det en faktura på 4800 kronor!!!!!!!!!!!!! Fan va förbannad jag blev!
Har nu bestridit fakturan men vet ju att det inte kommer sluta här. Kommer få påminnelser och inkassokrav från Estland. Kollade upp företaget hos Konsumentombudsmannen och på Svensk handels sida och företaget är svartlistat och känt för sina bluffmetoder.
VÄGRAR betala så dom kan skicka hur många jävla fakturor dom vill!!!!!

Gina med sina polare

Idag tog Gina och jag en promenad med våra kompisar Hedvig, Nisse och Maria.
 
 
Så himla mysigt att kunna gå en promenad tillsammans med andra hundar så man slipper gå ensam varenda gång. Gina älskar sina kompisar och dom går så fint ihop.
 
 
När vi kom hem från promenaden mötte vi en tempelhund som brukar gå förbi min lägenhet med sin matte. Denna 12-åriga gamla hane tyckte Gina var en riktig pudding och hon va inte sen att göra sig till. Är ju mitt i löpet så hon var mer än villig. Jisses man blev ju riktigt generad som hon höll på.
 
Mycket lyckad förmiddag!