Semester 2016

Här kommer lite bilder från vår semester...
 


Gina
 


Ut med Göta kanal
 


Som vanligt hade vi tur med vädret
 
 
Tur man har vakthund!
 


Va ju tvungen att ta kort på denna pippin för att testa kameran. Jäkla vilka kort man kan ta med den!
 


Gina och matte
 


Husse kollar fb
 


Vår pärla
 


Gina och husse på kissrunda
 


Frukostsällskap
 


Matte och Gina
 
 

Lidköping

Igår drog Martin och hans kompis Linus till Lidköping.... med traktorn!!!! Över 20 mil en väg i 40 km/h!!!!! GALNINGAR!!!!
Dom skulle på Lamaträffen som är en epa/bilträff.
Bobbe, Emma och jag drog också dit för att kika och det var faktiskt skitcoolt. Där var en salig blandning på streetbilar och epor, en vanlig traktor och härliga pilsnerbilar.
 
 
Vi satt på en parkering i husbilen en bra bit bort och kollade och jag får säga att dom förväntningar på en sådan träff var fylla, massa bråk och oväsen från både bilar och folk men så var det inte alls. Dom körde inte som svin heller utan det gick lugnt och städat till. En och annat däck brändes väl på parkeringen och lite avgasmoln syntes väl men inget helt galet.
Folk som har så sabla ont av bilburen ungdom skulle kanske åka och titta på sådana här evenemang och se hur dom bilintresserade har det.... för man ska inte dra alla över en kam.
Tog sex timmar för grabbarna att åka en väg så vid halv sju i morse drog dom in på Kullagatan igen. Var så skönt att ha dom hemma igen. Är alltid orolig när man har 15-åringar på stora vägar men dom både hittade och verkar ha skött sig bra och hjälpts åt att köra.
 
 
 
 

Semester 2016

 
Jahapp så va det dags att ha semester igen.... faaan så underbart alltså! Firar med ett glas rosé och lyssnar på regnet som smattrar utanför hahahahaa!!!!
Imorgon är det fredag och då går även maken på semester.... tjohooo!
Blir nog att vi far iväg med husbilen på söndag. Hade gärna åkt redan på lördag men hörde rykten om att maken ska åka och titta på dumprar i Braås. Nåja jag kör ett spinning pass och packar lite i husbilen så länge.
Sen kommer vi hem lagom till midsommar då Johan och Emma kommer hit. Vi ska grilla, dricka gott och bara ha mysigt! Lääängtar redan!!!!
Annars på semestern ska vi såklart åka mer i husbilen och man hoppas ju på några roliga sammankomster med vänner och lite motorcykel.
 
 
 

Palla

Herregud Fb kan vara så kul och så bra men ibland är den bara rutten. Gick ur både gruppen "Diskussion Hylte" och "Anslagstavlan" då det inte går att skriva någonting på sidan innan det blir en massa tjafs till höger och vänster. Oftast är det samma personer som inte har ett liv som ska vara med överallt och tycka och tänka så det blir en storm av allting. Nu pallar jag inte med folks dumma inlägg längre och för sinnesrons skull är det bättre att hålla sig borta annars är risken att man sjunker lika lågt som dom och börjar argumentera med tjafsarna hahahaha!

För övrigt går jag på semester imorgon klockan 19:01 PIIIP. Längtar så jag håller på att dö. Ska bli riktigt skönt.

FB-Inlägg

Så intressant att kolla fb ibland. Någon lägger ut en bild.... gärna där ungdomar gjort något dumt och sen sitter alla och bara hackar hit och dit och det blir massa bråk och gnabb till ingen som helst nytta. Personen som lagt ut bilden sitter oftast bara tyst och verkar njuta av hela situationen så man undrar ju vad bilden skulle ha för syfte.
Sen är det samma personer varenda gång som ska kommentera och vara "duktiga" hela tiden.
Blir bara matt.... att folk pallar. Kan inte ha mycket att bry sig om i sina egna liv.

Min födelsedag!

Igår fyllde jag år... hur många är oviktigt men kan ge en ledtråd.... nästa är 40 hahahahaha!
Hade en superbra dag från morgon till kväll.
Började med att sticka iväg på thorax och sen hem och klippa gräset. Blev så fint här hemma. Klippte kanterna och nu ser allt perfekt ut, precis som jag vill ha det. Älskar min lilla trädgård då den är precis lagom. Slipper hålla på i evigheter för att hålla allt iordning vilket är kanonskönt.
Sen kom mamma och pappa och hälsade på. Hade faktiskt lyckats slänga ihop en kaka också dagen till ära... och den var faktiskt inte bränd.
Bobbe masade sig hem i tid vilket gjorde mig superglad!!!!!! Love you!
Hade ett eftermiddagspass med thoraxgänget och sen hem och grilla lax, sparris och kokta nypotatis. Herregud så gott det var!
Maken och jag hamnade i hammocken efter det och där satt vi och gungade hela kvällen och surrade om ditten och datten. MYSIGT!
Fick presentkort på Team Sportia så idag ska jag till Flygstaden och köpa nya träningsbyxor. Sen fick jag en blender så nu ska det göras smoothies och jättefina ljus.
Blir en sväng med husbilen idag. Ska ju bli fint väder hela helgen så bäst att passa på.
HA EN FIN HELG!