Full fräs

Är utan telefon i Råkna just nu vilket inte gör så mycket då vi sällan använder den i alla fall. Värre är att internetet krånglar då och då och det är INTE bra.... abstinens fullt ut!
Renoveringen pågår här hemma nu. Mycket att göra och då maken jobbar borta är det upp till mig att se till att det går framåt.
Här kommer en bild på dom nya fönstrerna i TV-rummet...
 
 
Detta rummet har fått ny fräsch färg. Olivkärna hette den och jag älskar den. Grön och mustig och mörk så inga smutsiga Leonbergerhundar kan göra fläckar. Har målat två gånger nu och när Bobbe kommer hem ska han få blåsa en gång med färgsprutan och sen är det dags att börja lägga golv.
 
Regnet står ju som spön i backen. Hann dock rasta vovvarna på morgonen och då lös solen kors i taket.
 
 
Här ligger Knodden och vilar... ju mindre plats desto mysigare tycker han att det är.
 
 

Blandat

Inte kännt för att blogga på ett tag men därmed sagt att det inte hänt nåt i Råkna.... här är nämligen full rulle som vanligt.
Vi har firat mamma och pappa´s 35-åriga bröllopsdag.... grattis i efterskott hörrni.
 
 
Dessa blommorna fick föräldrarna av syrran och mig. Jättevackra!
 
Syrran hade lagat supergod mat som bestog av kyckling, hasselbackspotatis, sallad och massa goda såser, vin och öl..... mumma! Åt som om vi aldrig sett mat innan.
 
Efter det vandrade Bobbe och jag ner på fest. Lika trevligt där!!!! Tack till Veronica och Andreas för att vi fick komma!
 
Vi har börjat på ett fixa med kontoret i Råkna som nu ska bli TV-rum.
 
 
Här håller Bobbe på att spruta taket med vit färg. Gjorde hur mycket som helst bara att bli av med träfärgen i taket. Blir skitfint!
Vi har satt mdf-skivor på väggarna och senare i em ska jag köpa färg till väggarna både här och till varagsrummet som vi också håller på att renovera.
I helgen ska vi börja byta fönster.
Gott att vara igång. Hoppas att det inte ska ta för lång tid innan vi är klara men mycket kan gå fel då vi bara har helgerna att greja på och vi kör efter hur mycket pengar vi har i plånboken.
 
 

Stentufft

Har tagit mig i kragen för att gå ner dom sista kilona nu. Ska ner minst fem kilo till och eftersom jag inte kan jogga på grund av problem med ljumsken så nöjer jag mig med att rasta vovvarna och stenhård kost. Nu jäklar!!!!!

Naglar

Varit hos syrran i förmiddags och fått fixat mina naglar. Visst blev dom fina?!
 
 
 
Tack Lena!!!!!
 
 

Firmafest med Sandahl´s

Igår var Sara, Johan, Emma, Johan, Bobbe och jag på Sandahl´s firmafest på High Chaparall med tema rockabilly. Kvällen var lyckad med bra musik och trevliga människor men maten var urkass. Skosulekassler, torr kyckling, konstiga geggamojjor... urk. Dock var revbenen goda och potatisgratängen.
 
 
Bobbe har fått i brylkräm i håret.
 
 
Söta Emma!!!!
 
 
Hela glada gänget! Johan, Sara, jag, Bobbe, Emma och Johan... coolingar!
 
 
Vi tjejer!
 
 
Grabbarna é på G!!!
 
 
Emma och Johan hade övat bugg hemma och jag har med egna ögon sett några fräsiga moves på dansgolvet från dom. Skulle vara intressant och se han kasta mig på det viset. Frågade han flera gånger under kvällen om han inte ville dansa med mig men han såg skräckslagen ut,,, speciellt när jag talat om hur mycket jag gillade lyftet i Grease hahahaha!
 
 
Syrrorna!
 
 
Johan och Sara.
 
Tusen tack för en jätterolig kväll.... vi får göra om nåt sånt här snarast! Kram på er!
 
 

Muffins

 
Bakat chokladmuffins idag.

Promenad

Rastat både Kulan och Knodden idag. Härligt det är... man rensar skallen och luffsar fram i sakta mak och bara är. Finns inget som är så mentalt härligt som en liten tur i skogen med en hund vid sin sida. Idag blåste det rätt bra men det var inte kallt.
 
 
Härligt inne i skogen. Hade tyvärr bara mobilen med mig och kameran i den är helt värdelös men tittar ni riktigt noga står det en älg inne bland träden mitt i fotot.
 
 
Efter en liten stund kom den och hans kompis fram på vägen. Stor rackare!
 
 
Här är Kulan!
 
I fortsättningen ska jag ta med den nya kameran... man ser alltid nåt kul i skogen.
 
 

BH

Jag söker en BH i stl B75 eller B80 med halterneck tills på lördag. Ska på rockabillyfest och klänningen jag ska ha är med halterneck och jag kommer inte hinna åka och köpa en i veckan i Halmstad eller beställa en innan dess. Är det någon tjej som har en att sälja eller låna ut???
 
PAUS PÅ EN TIMME....
 
Okej,,, nu är det problemet ur världen. Sydde om axelbanden på klänningen istället så jag slapp halternecken och fick vanliga band över axeln istället. Mycket bättre då jag brukar få huvudvärk av halterneck.
Klänningen är ursöt. Synd man inte kan gå i sådana kläder jämt!

Min galna pappa

När jag hade varit iväg hemmifrån idag hade han varit snäll och tagit in hundarna från hundgården och på köksbordet låg en lapp...
 
 
Öhhh????? Vilken matta tänkte jag....
 
 
Jo handduken som jag har innanför altandörren för att hundarna ska kunna få av värsta smutsen från tassarna har han skruvat fast i listen hahahahaha! JA JISSES SICKEN GALNING! När det kommer till min pappa blir man inte förvånad över någonting ;-)
Han ville verkligen inte att Kulan skulle skada sig när han i fortsättningen svishar in i köket. Ja Kulan tyckte säkert det var en skitbra idé och jag har ju skruvmejsel så det är väl bara att skruva loss handduken när den ska tvättas och skruva fast en ny.
 
 

Lägenhet

Någon som letar efter ljus och fräsh 2-rumslägenhet i Hyltebruk??? I så fall vet jag om en på Halmvägen. Kan vidarebefodra telefonnummer om någon är intresserad.

Simhallen

Martin, Bobbe och jag har varit i simhallen idag. Var jätteroligt!!!
 
 
Martin har bad på tisdag och då ska dom simma 150 meter bröstsim och 50 meter ryggsim i ett kör så han ville gärna kolla innan om han verkligen klarar det. I början trodde jag han skulle dö men efter ett tag simmade han både på rygg och bröst som ingenting. Han är en jäkel på att flyta så han känner sig bekväm med vatten.
 
DUKTIGT MARTIN!!!!!
 
 
Här väntar grabbarna på pizza. Tycker nog vi var förtjänta av sån mat efter en massa plaskande i simhallen.
 
 
Fru Carlsson är glad att besöket i simhallen är över. Ingen drama idag... hade baddräkten på mig när jag skulle gå in, tappade inte nycklen till skåpet och kissade inte i bassängen.
 

Western Digital 250 G

HJÄLP!!!
 
Vår externa hårddisk har havererat. På den finns bilder sen sonen var liten (han är 11 år nu) och alla semesterbilder osv. Undrar nu om det finns någon som har en likadan hårddisk som vi kunde få låna eller köpa för att kunna få igång våran så vi kan rädda fotona.
 
Någon som har en Western Digital 250 G så hör av er på telefon 0370516441 (Roger)
 

Kräftor

 
Igår åt vi kräftor. Gud så gott det är!!!

Shoppa

Idag steg Bobbe och jag upp tidigt (för att vara en lördag) för att åka till Halmstad och köpa mdf-skivor, takfärg och golv till TV-rummet och vardagsrummet. Huuu vad det kostar allting. INTE KLOKT! Faaast när man börjar räkna vad ett rum kostar med fönster och el så är det inte sååå farligt ändå... tyyp kanske...
Nu får vi vänta på nästa löning och fortsätta handla då. Har dock fått hem så mycket att renoveringen kan starta. Mycket jobb blir det men det kommer det vara värt.