Halloween

 
Igår fyllde Emma 23 år.
 
Hoppas du hade en riktigt fin dag stumpan!!!!!!
 
Idag är det Halloween och har haft tre små monster som knackat på dörren. Sicken tur man hade godis hemma hihihi! Ingen som vet vad denna treklöver kunde ställt till med annars :-D
 
 
Varit ute i Råkna och tänt ljus för mina djur. Tog en promenad med Gina också. Vägarna där ute var lika tråkiga idag som jag minns dom då fast det var himla fint nere vid sjön.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hona

Okej här har man nu en löptik i huset för första gången och kan bara säga att det är ett sabla klabb. Jisses detta var intressant om man säger så. Får nog investera i en söt liten byxa åt henne om hon tänkt fortsätta sova i vår säng på nätterna och sen har jag talat om för henne att det blir en ordentlig dusch när detta är över. Kul med vit hund just nu om man säger så.
 
 

Am-körkort

Idag har jag varit i Falkenberg och skrivit in sonen på körskola. Kändes rätt stort faktiskt. Tänk att min lilla grabb snart ska ratta en lastbil. Tycker inte det var länge sen han körde tramptraktor ju.
Mycket pengar går det.... 600 kr i inskrivningsavgift, 3900 kr för kursen och sen tillkommer det synundersökning och körkortstillstånd. Hoppas grabben förstår att det inte blir många dyra julklappar i år för det kommer vi verkligen inte ha råd med.
Var uppe och kikade på lastbilen ikväll. Farfar och morfar har gjort ett fantastiskt jobb. Den lyser så röd nu och börjar faktiskt se ut som en lastbil igen efter totalrenovering.
 
Skickar ett tack idag till Susann som tog mitt pass på macken idag så jag kunde åka till Falkenberg... guld värt!

Carina

Igår klockan 22:00 somnade min granne Carina Jacobsson in efter en tids sjukdom. Trevligare, snällare och mer omtänksam granne får man leta efter.
 
 
Massa varma hälsningar till alla hennes närstående men framför allt till hennes dotter Frida.
 
VI SES IGEN CARINA!!!
 
 
 

11/10-15

Igår hade vi spetsbröllopsdag vilket betyder 13 år som gifta.
 
 

Tråkigt

Herregud sicka urtråkiga helger det varit nu ett tag. Ingenting att göra.... URK!!!!

3 år

 
Idag fyller vår lilla prinsessa 3 år.

Ska ner till djuraffären och shoppa lite sen....
 
 
 
 
 

Hemtjänsten i Hylte

Har en person i min närhet som är väldigt väldigt sjuk. Har som många andra haft dålig insyn i hur hemtjänsten i vår kommun fungerar men har i det sista blivit mer informerad och får säga att jag är positivt överraskad. Helt otroligt vad dessa personer kan göra för att se till att en sjuk eller gammal människa får ett betydligt drägligare liv.... i hemmiljö dessutom!!!!
Stor eloge till Hylte kommun som har en fantastisk hemtjänst!!!!!!!

Osams

Urs hatar verkligen när det blir en spricka mellan en man tycker om och sig själv. Gräver hål i magen på en och man blir som en zombie och kan bara tänka på vad som hände precis hela tiden.
Måste alltid ta tag i saker direkt när sånt här sker för annars går jag under. Har pratat med personen i fråga och jag tror vi förstår varandra nu. Det är ju ofta sånt här uppkommer av missförstånd vilket det nog blev i detta fallet.
Skönt när man kan reda ut saker snabbt så det inte blir något som ligger och gror och blir till en jättebomb som ingen mår bra av.
Kram till dig!!!!!
 
 

Blodprov

Ringde sjukan idag för att få svar på alla blodprov dom tog.... levervärden, ämnesomsättning, bechterew och andra ledsjukdomar i allmänhet  men det var fina gröna godkända stämplar på allihopa. Skönt på ett vis men samtidigt en besvikelse. Vad tusan är det då som är fel???
Väntar på att få komma på röntgen också men känner liksom på mig att även dom kommer vara okej. Är nog bara inbillningssjuk verkar det som.  

Lampa

Mycket nöjd med en lampa jag köpte på en loppis sida på fb igår. Passade så bra i mitt vardagsrum.
 
 
100 spänn vilket passar min magra plånbok helt perfekt.