Gym

Idag har jag varit på gym och tränat. Var många herrans år sen sist men det var lika skoj som jag mins det. Tar tid innan man lärt sig hur alla maskinerna fungerar men men...
Fick ju ge upp thorax då det började kosta alldeles för mycket pengar. Bra mycket billigare att träna på gym och sen får det väl bli löpträning och Power walk. NU SKA HÄR BYGGAS MUSKLER!!!!!
Ska bli intressant att se hur illa det är med träningsvärken imorgon hahaha!!!
Det enda tråkiga med att träna på gym är att det tar så lång tid. Får ju räkna med en och en halv timme medan ett thoraxpass tar en halvtimme.

Jul

Nu så är julen 2016 över. Har varit den bästa julen på många år. Vet inte varför men kändes som det var lite lugnare i  år och jag fick för en gångs skull bjuda kidsen på mat och agera värdinna åt dom istället för att alltid åka hem till andra med barnen. Var så mysigt att ha alla här på juldagen med sina respektive.
Tack till alla för julklappar. Fick en massa presenter i år bland annat yogamatta, sport-bh, träningsbyxor, smycken och härliga väldoftande spagrejor och en massa annat! Så tacksam!!!!
Puss och kram till svägerskan och co för att vi fick komma och äta julskinka på juldagen och en bamsekram till svärmor för det goda doppeköttet på juldagen och såklart megamegakram till mamma och pappa som var här på julafton. Var så förbaskat mysigt!
Rätt gött ändå att det är över så nu kan man börja längta efter semestern.Många julklappar blev det...
 


Gina öppnade såklart sitt själv. Rosa pip boll innehöll det.
 
 

Mått

Har ju inte hänt så mycket viktmässigt i det sista. Har inte haft superont av det men ibland blir man aningen frustrerad.
I eftermiddags tog jag och mätte mina mått och såhär såg det ut totalt sen jag startade...
Midja -13 cm
Buk -15 cm
Rumpa -15 cm
Arm -3 cm
Lår -8,5 cm
Låter inte mycket men ta ett måttband och kolla hur mycket tex 15 cm blir.... as mycket!
Ligger stadigt annars på -13 kg vilket jag är nöjd med och efter nyår så satsar jag på att gå ner lite till.

FADERN

Idag fyller min pappa år. Hoppas du får en fin dag!!!

 

Julklapp

Idag fick jag julklapp av Susann..... alla ingredienser för att göra Glühwein :-D Så jäkla smart present!!!

Tack Susann och god jul på dig!!!!

 

Jag Jag JagEgokort... håll tillgodo ;-)
 
 

Julbord

Igår var vi på julbord med jobbet på Rydö Golfkrog. Maten var superb och personalen var så himla vänliga och glada. Plockade bort disk hela tiden och såg till att allt var rent och att det fanns mat till alla hela tiden. Rekommenderar varmt alla att åka dit och äta!!!!!
Tack till Kerstin och Johan för maten och dryck!!!!!
Efterfesten blev hemma hos mig och det var så skoj. Lite seg i kolan idag men det är väl sånt man får räkna med när man är uppe till 04:00.
Här kommer lite bilder...Förfest hos Maria och Johan


Maria och Isak


Härligt gäng!
Hans Josefsson


Affe och Ingalill


Redo för avfärd till Rydö


Lars och Susann Westeborg


Var så fint pyntat... man fick riktig julkänsla


Hans och Ulla


Tobias
Min snygga kompis!


Fantastiskt god fast sill.... mums!


Nästan hela gänget samlat!


Puss puss syrran hahahahaha!!!!


Mitt favoritfoto!!!


Johan och Kerstin


Mats, Lars och Susann


Susann och Maria


Linda


 

Besök

Hade kompisar här igår så idag är man lite seg i kolan hahahaha! Hade så jäkla roligt som vanligt med dessa tokstollar.
Är så mysigt att laga mat och tända ljus överallt och bara sitta hela kvällen och skratta och diskutera livets alla motgångar och medgångar. Nu lever man på detta så man pallar en ny arbetsvecka tjohooo :-)
Nästa helg är det julbord i Rydö på golfkrogen med macken. Ska bli sååå gott!!! Kom på att jag har vägning och mätning på söndagen vilket kanske inte är perfekt efter ett julbord men va fan skit samma... ska äta inte svulla.
Ha en bra söndag allihopa för det ska verkligen jag ha. Blir mysfrukost nu med kokta ägg och en massa kaffe.


Det tar sig!

.... stod det på vågen idag vilket betyder att det är 3,3 kg kvar till nästa delmål och jag skulle vara nere på 65 kg. Sakta men säkert på rätt håll. Nu är det liksom inte så bråttom längre för nu är kroppen i sådant skick att jag både orkar göra mer med den och tycker att den ser bättre ut. Helt ärligt.... skulle jag inte lyckas gå ner mer så är jag nöjd ändå MEEEN jag har lite mer att kriga med om jag ska vara RIKTIGT nöjd.
Fått igång joggningen så pass att jag börjar njuta av att ge mig ut. Löptekniken känns avspänd och jag orkar nu jogga 5 km utan problem. Nu är det bara att försöka utöka rundorna så jag kommer upp i lite längd. Kommer aldrig bli särskilt snabb men det är inte heller mitt mål. Vill orka milen utan större problem sen får det ta den tid det tar.
Himla spännande vad man kan förändra sin kropp om man bara ger sig fan på det. Har fått en helt annan syn på mat och motion och har en sund balans i båda. Finns alltid dom som säger att "nu behöver du inte gå ner mer" och "akta så du inte tränar för mycket" men helt ärligt det finns dom som tränar fan så mycket mer och har en konstig relation till mat och där är jag inte ens i närheten. Äter mina fem mål om dagen och tränar sex gånger i veckan.... OCH MÅR HELT FANTASTISKT!!!!