Fiska

Tidigt i morse stack Bobbe och jag ut på sjön för att fiska. Ingen större fiskelycka men en helt otroligt mysig dag.
 


Inte världens bästa väder men ibland kikade solen fram.
 


Kaffe och äggsmörgås är ett måste på sjön.
 


Min båtchaufför :-)

När vi kom hem fick vi reda på av sonen att någon varit på både hans traktor och Bobbes lastbil. Väldigt tråkigt!
Skruvar i grabbens däck som satt inkilade i mönstret för att han skulle köra punka när han startade. Sen hade någon vridit hans ena starkhorn.
På Bobbes lastbil har dom varit i hans dieseltank. Sen har dom snokat i alla facken under lastbilen.
Vi har varit så förskonade från skadegörelse fast det är rätt rörigt här i området ibland men nu var det visst vår tur.
Hoppas det bara var en engångsgrej och att vi får ha våra saker ifred i fortsättningen
 

Svamp

Gina och jag stack iväg i skogen i morse för att se om vi kunde hitta kantareller.
 

Det gjorde vi ju så klart inte men det blev en härlig runda i alla fall. Nu har jag dock aningen ont i ryggen efter att ha gått som en böjd gammal gumma i över en timme och glott efter svamp. Fattar inte hur alla andra verkar hitta svamp stup i kvarten medan jag aldrig sett en enda. I år SKA jag hitta,,, i alla fall en endaste!
 

Mer bär

Hittade ju en buske med svarta vinbär när jag promenerade med Gina här om dagen så idag cyklade jag dit och plockade. Till min lycka hittade jag ett ställe med jättestora hallon också så det slank ner några sådana också.
 
 
Tycker egentligen det är ena jäkla maskbär dom där hallonen men inbillar mig att dom som överlever rengöringen dör i frysen sen.
 
Man blir lite galen när man hittar ett ställe med mycket bär... man vill liksom ha alla och kommer på sig själv med att huka om det kommer en bil för man vill inte avslöja sitt "hemliga" ställe hahahaha. Måste vara nåt liknande med folk som plockar svamp. Dom skulle ju aldrig avslöja vart dom hittar sitt guld.

Skulle vilja plocka lite kantareller i år. Har aldrig gjort det men både Bobbe och jag älskar dom, allra helst stekta på en smörgås... MUMS! Får väl googla vart man hittar dom så får vi se om det kan bli en premiärtur i svampskogen också.
 
 
 

KATT & HUND

Några foton...
 


Gina och Melker sover i soffan tillsammans!
 


Världens mysigaste foto på Gina med sina tre bebisar.
 
 
Min prinsessa!
 
 
 

BärFick för mig att plocka hallon och blåbär idag.... men efter en halvtimme bland äckliga kryp och annat skit så gav jag upp och tackar mataffärerna för deras fina utbud av bär. Herregud sån tid det tar att plocka. Man tar med den mista burken man har hemma och likt förbannat kan man aldrig fylla den.

 

Snart är det över...

Imorgon är det fredag och på måndag börjar Bobbe jobba igen efter att ha haft tre veckor semester. Vi har haft så himla mysigt! Nästan bara rullat runt i husbilen och ätit och druckit gott och bara latat oss.
 


Min favoritplats är Bua småbåtshamn där dessa fotona är tagna när vi var där sist, alla från samma kväll. Helt magiskt att sitta vid havet och se hur vädret ändrar sig på himlen.

Tack Bobbe och Martin för denna semestern!!!!!

Själv har jag en vecka kvar innan det är dags att börja knega igen. Ska ta tag i träningen igen och bara försöka ta det lugnt annars. INGEN STRESS på sista semesterveckan inte.
 
 
 

Tjejgäng

I helgen har Maria, Madde och jag sovit i stan på hotell. Vi har druckit och ätit gott och haft jättemysigt!
 


Tack mina söta kompisar för en helg jag kommer leva länge på.
 
 
 Idag blev det slappe för hela slanten då man är rätt seg i kolan idag.
 


Stack ner till världens bästa pizzeria (Hawaii) och beställde deras megapizza Vulkan. Lika god som alltid!!! Tack för maten George!