Bombhot

Tydligen kommit in ett hot mot Örnaskolan där Martin går i natt. Vet inte riktigt vad jag ska tro????
Polisen är tydligen på plats på skolan men då ingen annan information gått ut till oss föräldrar så hänger man på FB och ser vad alla andra skriver. Spekuleras vilt hit och dit och ibland blir stämningen hätsk. Folk vill veta hans namn och spyr galla men tror samtidigt att man måste förstå att detta är antagligen en grabb som inte mår så särskilt bra. Okej att man ska ta ett hot på alvar men inte tro på allt man läser på chattforum på internet.
Har snackat med sonen på chatten några ggr idag bara för att kolla hur läget är men om personalen anser att ungarna kan gå kvar i skolan så tycker jag dom ska göra det. Förstått att vissa föräldrar åkt och hämtat sina barn och jag kan på ett vis förstå dom för man blir orolig men vilken stolle kan när som helt gå in på vilken skola som helst och göra vad som helst så man är ALDRIG säker när man släpper iväg sin barn på dagarna. Hämtar man dom idag för detta,,, när ska man våga släppa tebax dom igen då?
Ja lilla Hyltebruk där man själv växte upp har fått en bra mycket hårdare attityd dom sista åren.
 

Helen skriver:

Du har helt rätt i att Hylte har blivit mycket hårdare men det gäller hela Sverige och omvärlden också. Personligen tror jag att samhällets upplösning börjar redan i vissa hemmen där barnen inte lär sig respekt och allmänt sunt förnuft. Gammaldags uppfostran var betydligt mer ansvarsfull och danade därmed bättre samhälle. Dock bortsett från barnagan.. Skolans uppgift är att lära ut kunskap för att eleverna ska ta sig vidare, givetvis ingår också viss uppfostran men huvudsakliga ansvaret ligger på hemmen.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar