Hemringning

Igår ringde dom hem från skolan då sonen stör på b-språkslektionen. Är ju inte okej någonstans att han sitter och pratar, skrattar och lever runt men när personen som gör hemringningen säger att det inte är han som börjar utan mer hänger på och det inte verkar som om dom andra eleverna ska få hemringning blir jag irriterad!!!!! Är dom tre killar som stör så tar man ju för givet att det rings till alla tre familjerna inte bara till oss. Kanske enklare att ringa oss då vi fått hemringningar om sånt här innan?
Nåja snackat med sonen om detta och även pratat med en av dom andra mammorna så nu får man väl hoppas att grabbarna lugnar ner sig annars har vi sagt att vi kommer vara med på lektionen i fortsättningen. Blir ju himla skoj för dom att ha mammorna med på skolan.... och vi skojar INTE.... vi kommer vara med!

Hörde att en anställd på skolan hoppat på min son om att han minsann kört 70-80 km/h ner mot bussrodellen på skolan. Helt taget från ingenstans då hans traktor absolut inte ens går i närheten av dom hastigheterna. Personen i fråga hotade med att gå till rektorn om detta vilket jag ifrågasätter. Vad i helvete har rektorn med det att göra?? Får väl ringa polisen istället så dom får göra en hastighetskontroll på sonen då!!!
Han ska köra vettigt och lugnt bland skolbarn,,, men hans lastbil går knappast som en Ferrari.

Jag tror på inga vis att min son är någon ängel som aldrig gör någonting fel men när det blir orättvisa eller osanna påståenden blir jag galen!!!! Konkreta grejor som kommer till min kännedom är helt okej och tas tacksamt emot men gnäll och överkänslighet och jag blir bara förbannad!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar