RÅKNA-CITY

Rövdag

Ibland är det INTE kul att jobba med människor.... idag är det en sådan dag.
Sura griniga kunder som plågar livet ur en och nu senast en kund som inte var nöjd med hur hennes bil såg ut efter en runda i biltvätten. Hade i och för sig inte heller varit nöjd men med tanke på att hon hade vit bil och asfaltsfläckar på så får man kanske inse att biltvätten inte kan utföra mirakel. Hon fick pengarna tillbaks men va inte riktigt nöjd ändå.... åhhh :-( Jag vill så gärna ha nöjda kunder men ibland kvittar det hur mycket man ber om ursäkt och förklarar så biter det inte i alla fall.
Sen fattar jag inte varför en kund som uppenbarligen inte gillar mig måste stå och tjaffsa med mig. Hade en karl inne i eftermiddags som tycker att jag är en bajskorv, men ändå så ska det kivas.... varför går han bara inte när han fått vad han ska???? VILL han käfta med mig eller vadå?
Jag gillar absolut inte alla mina kunder heller men dom jag inte tycker om betjänar jag bara och så HEJ DÅ!
Nu har skallebanken kommit så har tagit en pilla och försöker tygla min hemlängtan.... suck! Ska bli så skönt att vara ledig i helgen!!!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann Hafström
skriven :

Synd att inte jag har hunnit komma inom och va en besvärlig kund. Men då hade dom fåt stänga macken för dagen , för du hade inte hunnit med några andra kunder också hade det gåt åt en hel del kaffe. Kram på dig