Lantlivet

Martin går sjätte klass nu och börjar mer och mer hänga med kompisar och så. Idag var andra dagen i rad som jag körde ner till byn för att lämna grejor. Idag var det nya kläder då både tröja och brallor blivit skitiga på väg till skolan... hur tusan det nu kunde gå till???? Nåja pojkar är pojkar och just denna pojken tog brädan till bussen så antar det hänt någon form av fallolycka på g till bussen imorse.
Igår kom han på att han ville ha ner sin cykel eftersom han skulle vara med kompisar efter skolan.... var bara att skutta i bilen med cyklen i baksätet och sen lika glatt skutta i bilen på kvällen för att hämta hem både cykel och son.
Är sådana dagar man önskade att man bodde i byn så man slapp allt körande. Smidigt det hade varit om han kunde komma hem efter skolan och göra läxor och sen kunde sticka iväg till en kompis eller att kompisar utan problem kunde komma hem till oss.
Nåja drömma går ju!
Ibland blir man bara galen på livet på landet. Gick en sväng igår i byn med en av vovvarna och kikade på ställen och försökte se oss bo där. Var inte så svårt faktiskt. Har mina favvoriter :-)
Första favvisen är Violvägen i Hylte. Vad fint där är. Välskött och prydliga små lägenheter.
Andra fina stället är Löparstigen. Tycker det verkar mysigt särskillt om man kunde få en tomt så man slipper balkonglivet för det är inget för oss.
Sen finns det ju enskillda lägenheter lite här och där som är fina men då saknas garage eller så ligger dom inklämda mitt i smeten och det är inte min grej. Kollade på en del hus också men orkar inte med en massa husskötsel mera... har liksom gjort den biten nu.
Ja drömma är ju fullt tillåtet sägs det!
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar