RÅKNA-CITY

Analysera

Jag är mästarnas mästare när det kommer till att läsa in saker mellan raderna på vad folk säger till mig. Är inte alltid bra då jag misstänker att vid en massa av samtalen med folk så menar dom inte alls det jag tror dom menar och jag lägger in alldeles för mycket i en enkel mening. Analyserar samtal sönder och samman och kommer oftast fram till att jag fick en pik eller att det var illa ment. Sen sitter jag och grubblar på den saken i all evighet och ödslar en massa tid och energi till att gå och inbilla mig grejor och förstora dom. Sååå himla jobbigt!
Egentligen ska man ju bara skita i vad folk säger och bara glömma en konversation som inte var så viktig men det går bara inte.
Igår tex så diskuterade jag isen med några personer och den ena sa att den enda kontakten jag har med is är när jag sitter med ett glas is och dryck på baksidan av huset hela sommaren. Jag hör du sitter och super hela sommaren din alkis!
Sen idag var det nån som sa att hon tänker på mig och mina hundar varenda gång hon städar för om hon tycker hon får smutsigt hemma hur har då inte jag det. Jag tänker direkt att hon tycker jag har det som en svinstia hemma hos mig.
Ja sån é jag! Himla jobbigt och ibland tänker jag att det bästa vore och bli eremit för då möter man inga som pratar med en och sitter inte och tänker så det ryker ur öronen. Kanske därför jag trivs med hundarna. Dom talar inte!

Sen måste jag bara nämna det här med städning! Är det så att alla fruntimmer som är lediga bara städar, pysslar och ska hålla fint hemma? Är det så viktigt? Ja jag vet inte men ibland får jag den uppfattningen att väldigt många håller på och röjer och fejjar hela dagarna. Själv har jag min dammsugarnoja (pga hundarna) som måste ske varenda dag men utöver det så är det dammigt, omodernt och småskitigt hela tiden i Råkna.
Anser det finns så mycket annat roligt att pyssla med än att städa. Förstår att vissa tycker det är superviktigt att ha ett fint hem att visa upp för vänner och skulle gärna själv ha ett modernt färdigrenoverat hem att stoltsera med men då jag varken tycker det är så skojigt eller har pengarna till det så får Råkna förbli det halvdanna hus som det alltid varit.
Folk får väl helt enkelt ta det som man har det eller så får dom skita i att komma och hälsa på.

Tur vi alla har olika intressen här i livet. För mig är det hundarna som är mitt stora intresse och dom går före all städning, tvättning eller renovering. Har ju motorcyklarna och husvagnen på sommaren och sen har ju Bobbe både båt och fyrhjuling och jag tror att om vi fick välja mellan dom nöjena och städning så är inte valet så svårt.

Så då var det skrivet och ur mitt system. Någon som har synpunkter så skriv gärna. Alltid kul att höra andras åsikter.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Veronica
skriven :

Riktiga vänner kommer för att hälsa på dig o inte se hur mycket du städat... Så du har helt rätt värderingar... Detta är inte en pik... Ha en fin helg, kram...

2 Ellen
skriven :

Hahahaha bra kommenterat Veronica... tydligt och rakt så jag slipper grunna på vad du egentligen menade!