RÅKNA-CITY

Släphelvete

Fick för mig att jag och sonen skulle åka till Halmstad och köpa skivor till väggarna i hallen idag när Bobbe ändå jobbade extra så sagt och gjort... brummade ner till macken för att hyra ett släp då vårt egna har punktering.
Resan in till stan gick bra... tycker själv det är helt okej att köra med släpkärra bara jag slipper backa. Gäller att man ser över färdrutten noga innan.
När vi kom till ByggMax visade det sig att mina skivor fanns inne men att tio av mina 34 var skadade. Frågade när dom fick in nya men det kunde dom inte svara på GRRRR! Hoppade över att köpa helt och hållet i ren protest!
Martin och jag fick åka vidare med tomt släp. Åkte till Flygstaden för att käka på MAX och där mötte vi ett par kompisar. Dom frågade vad vi gjort i Halmstad och jag förklarade hur duktig jag varit som åkt till stan ensam med släp för att köpa pdf-skivor. Polaren svarar typ "WHAT"?? Vad är det för nåt?! Öhhh pdf filer säger jag, sådana där skivor man kan spika upp på väggen och måla. Han garvar och säger att det heter MDF-skivor inte PDF!!!!!! Va tusan,,, där har jag sprungit på byggaffären och frågat om dessa jäkla skivorna som heter pdf och ingen har talat om att jag säger fel hela tiden. PINIGT!
Vi käkade på MAX grabben och jag även om vi var besvikna på maten. Killen i kassan missförstog oss så vi fick inga pommes och Martin´s läsk smakade skit. Nåja mätta blev vi i alla fall.
Åkte innom K-rauta innan vi styrde hemåt för att kolla om dom hade mdf-skivor där istället. När jag ränner in på parkeringen visar det sig att jag svängde fel och kan inte köra direkt ut utan måste backa med släpet!!!!!!!!! HJÄLP!!!! Försökte några gånger men det slutade med att jag knöt släpet hela tiden. HATAR!!!!
Fick gå ur bilen och koppla loss släpet mitt på parkeringen och backa in det för hand i en ruta, flytta bilen och sen koppla på igen... allt medans min son sitter och skrattar i bilen så det dånar.... fy bubblan!
Väl inne i butiken hade dom såklart mina skivor men dom var dubbelt så dyra mot ByggMax så dom köpte jag inte heller. Slutade med att jag hade köpt en gardinstång till Sara´s rum och en 10-litersspann med takfärg. Inget man slänger på släpet precis.
Nu är vi hemma i tryggheten i skogen igen och jag är helt slut. Skulle behöva jogga för att få ner den äckliga hamburgaren men orkar inte. Tog en cider istället och ska häcka vid tv:n och datan resten av dagen.

Fick pratat med Annette på Endless Eden innan och kvällen igår efter att jag åkte hem slutade med besök hos vetrenären och kejsarsnitt. Det fanns en valp kvar i Kilas mage som låg jättelångt upp och var superliten men den var död. Så antalet leonbergervalpar slutade med två tikar och fyra hanar... grattis Kila till dina fina bebisar!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: