RÅKNA-CITY

Bloggfunderingar

Alltså första funderingen eller irritationsgrejen är sådana som slänger ut på Facebook att dom uppdaterat sin blogg och när man går in på den så kräver dom lösenord. Alltså fattar inte varför man vill att alla sak se det på Fb men har lösenordsskyddat bloggen.... IRRITERANDE!!!! Skulle aldrig drömma om att be om lösen för att få läsa en blogg. Ska man blogga på internet kan man väl lika gärna ha det öppet annars kan man ju lika gärna skriva i en vanlig dagbok? Vad är det för hemligt liksom?

Andra knaset är konstiga kommentarer man får från (oftast) utländska personer på sin blogg. Någon som vet hur detta kommer sig?
En skrev som kommentar till mig "Tack för dina fina mail, dom har hjälpt mig i min svåra stund".... öhhh fattar noll?!! Vilka mail liksom???

Med mitt eget bloggande går det småtrögt just nu. Händer inte så mycket i Råkna just nu och jag pallar inte heller att hänga med på andras. Hmmm inte likt mig om man säger så. Orkar knappt kolla runt på Facebook.... hahaha vilket är riktigt riktigt ovanligt!

Ja nu är det helg i alla fall och på söndag ska jag på hundutställning i Malmö. Håll alla tummar för Knodden och mig. KRAM!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Självklart håller vi tummarna !! Lycka till !

2 Katarina
skriven :

Håller med i alltihop! Varför blogga om den inte är öppen, går skittrögt med egna bloggen, orkar inte skriva och inte hålla koll.

Hoppas vi snart kommer ur döläget...

Håller tummar och klor för er i morgon! Vill veta allt efteråt så klart.