RÅKNA-CITY

Irritation x 3

Första irritationsmomente är när man har skrivit en jättelångt blogginlägg och när man ska publicera det så försvinner skiten. Grrr!!!

Andra irritationen är tillägnad en person som säljer djurartiklar. Jag sa till henne idag när jag skulle köpa ny nosgrimma åt Knodden att det är synd det inte är bättre kvalité på dom. Är inne på Knodden´s tredje sen i somras... blä! Hon menade att jag kanske skulle dressera hunden att gå bättre i kopplet!!! Man säger inte så HALLÅ!!!! Står du i en djuraffär och någon ska handla av dig så får du banne mig hålla dina åsikter för dig själv så är det bara. Min hund drar inte i kopplet utan jag har den ifall vi möter en annan hund och han blir ivrig... kan inte hålla både Ozzy och Knodden då eftersom dom är såpass starka. Sedan slits dom dära nosgrimmorna rätt bra på en vanlig promenad oxå eftersom det bara är nylon i grimman och så metallöglor som skaver mot dom vilket gör att dom går av helt enkelt.
Om det bara är dressyr det handlar om så skulle alla kunna gå utan koppel med sina hundar och dom skulle lyda jämt men så är det inte! Även den lydigaste hunden kan få för sig saker under en promenad.
Nu går jag inte till den djuraffären fler gånger. Tycker inte om att bli otrevligt behandlad!

Tredje irritationen är priset för att få sina hundar rabiesvaccinerade och få ett pass till dom. Ungefär 2500 kronor per hund har jag lagt och då är bensinen fram och tillbaks också medräknad.
Nu idag tog dom över 500 kronor för att kolla om han var chipmärkt och ge mig passet. Inte klokt för sjutton. Chipmärkningen kunde dom väl kollat sist vi var där tycker man.

Ja det är inte lätt här i livet! Man kan bli så pisst off vissa dagar så det är inte klokt. Som vanligt så kniper jag bara ihop och går hellre med en svart klump av ilska i magen än att hävda mig på en gång. Grrrr!!!!!!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: