RÅKNA-CITY

BOBBE

Ja se ibland kan karlar reta upp mig så jag blir galen. Det värsta är att karlar är för dumma för att fatta att dom VERKLIGEN gör en irriterad så man är det helt i onödan.... (typiskt oss eller vadå?!)
Sitter här hemma nu och börjar bli smånervös inför utställningen med Knodden i Göteborg och vill ha någon att snacka av mig med. Påpekar för att få lite sympati att det kommer vara folk från TV där, massa uppvisningar, utställare, massa montrar... bla bla och dessutom en av nordens största hundutställningar! Ska uppe på allt elände ta mig dit utan honom och hitta perkering, frakta väska, bur och vovve från A till B med min stackars syrra´s hjälp och allt han säger är "jaja det löser sig". Komenterar också att jag tydligen kallar ALLA hundutställningar jag åker på för nordens största. Hrm!!! Gör jag inte... men brukar dramatisera upp det hela för att han på något vis ska inse hur nervig jag är.

Snacka om lugnt temeperament på min man. FÖÖÖÖR LUGNT!!!! Vill ju han ska vara nervös också men icke sa nicke! HAHAHA!!!!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: