RÅKNA-CITY

Bilen jävlas!

Idag när jag skulle köra grabben ner till volleybollträningen körde jag på en sten på vägen. När vi sen ska iväg från sporthallen så står bilen på fälgen. Fa-an vad trött jag blir.
Min pappa är på väg hem från London, svärfar är i Mullsjö och maken liksaså. Fick ringa bossen i verkstan på jobbet och be han komma och hjälpa mig. Nu kör jag runt med ett lånedäck... Grrrr!!!!
Visade sig att jag har en bula på andra däcket bak också så det var bara att beställa två nya däck. Jippi,,, NOT!
Försökte ringa kära maken och få reda på vart reservhjulet finns på vår buss men då sitter han och trycker bort mina samtal för att han hade viktigare personer att prata med. Herregud så galen jag blir på honom. Ringer man om och om i flera minuter så är det ju något viktigt man vill. Tänk om det hänt grabben något?!

Nu sänder jag ut en trevare.... finns det en extra man jag kan få låna eller köpa? Behöver bara denna karl på vardagar mellan måndagar och torsdagar med möjlighet att hoppa in extra vissa helger.
Måste vara en händig rackare som kan hjälpa till med biltrubbel, trädgårdsarbete och måste älska att renovera hemma.
Betalningen blir efter överenskommelse dock ej natura.
Måste gilla barn och även hundar över 40 kg.

Tack för hjälpen Carlberg och Johan för och tack till Maria som släppte ut sambon på en sväng upp till sprorthallen. Vad hade man gjort utan vänner????
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Ja jisses vilken otur !!!