RÅKNA-CITY

Nu jäklar!!!!

Håller på att bli totalt galen på Knodden!!!!!! Han ser det som sitt kall att vakta trädgården numera. Har väl tagit över nu när Ozzy visstas så mycket innomhus. Så fort det kör en bil förbi så är han på G utmed staketet och skäller som en besatt. Ännu värre blir det om någon går eller cyklar förbi huset.... JÖSSES vad det är tröttsamt att lyssna på!
Försöker kalla på honom, gå fram till honom och fånga åbäket eller lura honom och ingenting fungerar. Det enda som händer är att han ska börja tramsa runt och skälla mot mig med sin vackra svans i vädret. Det bara osar testosteron om honom nu och han vill gärna visa att han är en riktigt stor kille nu. Inte lätt att säga till folk att han är snäll och from som ett lamm när han klipper i och skäller så man får lock för öronen!
Vet ju att det där med träning och disiplin fallit lite med honom. Blev mycket mer sånt med hund nummer ett. Nu står man där med en hund som inte lyssnar för fem öre.... PUST!
Får nog börja ta tag i detta nu innan han bestämmer sig för att han är chefen i huset. Fast det vet han för när matte vrålar NEJ då stannar till och med han och klockorna. HAHAHA!!!!
Ska nog få ordning på honom också,,,, så småningom!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Precis samma sak roar sig alla fyra här med också. Jag har en ganska stor tomt och ett lååångt staket utmed vägen. Där jagar de allt som passerar. Med full larmsirén...bilar cyklar, mopeder och stackars gående. Har ju förstått att det numera finns en och annan som drar sig för att gå förbi den här galna klanen även om de springer på insidan. Här är det bara husse som kan få stopp på dem i det läget. Håller med, det är skitjobbigt att höra på och vem kan tro att dessa skällande monster är snälla? Får väl trösta oss med att rekognoserande inbrottstjuvar knappast återkommer i alla fall...

2 Ellen
skriven :

Hur lyckas deras husse få dom att tystna då? Ozzy kan oxå skälla men han kan man ju tysta men Knodden låtsas som om jag inte finns i det läget.

Att kalla in honom är inga problem om man vill... men när han redan är på G och "jagar" är det inte lätt.