RÅKNA-CITY

Det tar sig!

.... stod det på vågen idag vilket betyder att det är 3,3 kg kvar till nästa delmål och jag skulle vara nere på 65 kg. Sakta men säkert på rätt håll. Nu är det liksom inte så bråttom längre för nu är kroppen i sådant skick att jag både orkar göra mer med den och tycker att den ser bättre ut. Helt ärligt.... skulle jag inte lyckas gå ner mer så är jag nöjd ändå MEEEN jag har lite mer att kriga med om jag ska vara RIKTIGT nöjd.
Fått igång joggningen så pass att jag börjar njuta av att ge mig ut. Löptekniken känns avspänd och jag orkar nu jogga 5 km utan problem. Nu är det bara att försöka utöka rundorna så jag kommer upp i lite längd. Kommer aldrig bli särskilt snabb men det är inte heller mitt mål. Vill orka milen utan större problem sen får det ta den tid det tar.
Himla spännande vad man kan förändra sin kropp om man bara ger sig fan på det. Har fått en helt annan syn på mat och motion och har en sund balans i båda. Finns alltid dom som säger att "nu behöver du inte gå ner mer" och "akta så du inte tränar för mycket" men helt ärligt det finns dom som tränar fan så mycket mer och har en konstig relation till mat och där är jag inte ens i närheten. Äter mina fem mål om dagen och tränar sex gånger i veckan.... OCH MÅR HELT FANTASTISKT!!!!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: