RÅKNA-CITY

NU!!!!

Kollat Ikea´s sida idag och drömmer mig bort bland möbler och lampor.... vill flytta NU!!!!!! Planerar för fullt vart alla saker ska stå och hur det kommer bli.
Är inte så långt kvar nu... inte mer än tre månader i alla fall 8betalar på lägenheten från den 1:a april). Om en månad är lägenheten tom (31/1) och jag ska fråga på Bofast om vi kan få ställ in lite grejor.
Ska köpa nya säng till Bobbe och mig, ny soffa, nytt skrivbord till sonen och några byråer bland annat. Ska bli så skoj! Köksbord, badrumsinredning, byrå i hallen och lite annat är redan på plats.
Går ibland ut på nuvarande hyresgästens blogg för att se om hon lagt ut några bilder på lägenheten så jag kan njuta lite :-) Ser en skymt då och då på ett fönster eller en vägg,,, hahahahaa!!!! Jag vet jag är inte klok, men ser så fram emot att få komma dit och få börja bo med min familj.
Vi har bestämt att vi ska försöka ta en vecka ledigt när det är dags för att vi ska få vara vid i flytten utan avbrott och för att hundarna och katterna ska få vänja sig. Kommer ju trots allt ett liv efter flytten med arbete och så och då måste allt klaffa. Tror i och för sig inte att katterna kommer bry sig så mycket men kan bli konstigt för hundarna att inte ha någon hundgård att vara i när jag jobbar längre pass.
Inte mer att rensa här hemma nu. Alla tavlorna är nere och alla förråd och garderober är så gott som tömda. Sen har vi sålt av en massa möbler och jag har pejl på vilka saker som ska skickas till Heberg´s möbler vid flytten. Tur man är ordningssam och organiserad för annars hade nog livet varit kaos just nu, men allt är enligt planen.
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: