RÅKNA-CITY

Raslös

Sjukt tråkigt idag så vad göra??? Jo, packa några kartonger inför flytten. Idag blev det skor och skåpen i badrummen. Bara det kvar som kan tänkas behövas den närmsta månaden. Himla gött att ligga i framkant med flytten även om det verkar reta folk i min omgivning till vansinne. Kommer nog tacka mig när vi väl ska flytta och allt är packat och redo för omlastning. Kommer stå som en polis och dirigera allt. Har liksom planerat hela flytten i minsta detalj så den som vågar mucka i min planering får på moppo.
 
 
Längtar så sjukt mycket om ni inte fattat det ännu hahaha! Ska bli skönt att få ordning runt sig igen och kunna slappna av med allt städande inför husvisningar och att ha alla sina saker nerstoppade i kartonger. Är inte så hemtrevligt här i Råkna just nu så myskänsla är svårt att åstadkomma.
Orkar inte hänga med kompisar eller någonting just nu. Man känner sig urlakad och som om man sitter i ett väntrum och bara avvaktar.
Drömmen nu är att någon trevlig familj lägger ett bra acceptabelt bud på Råkna så vi kan flytta med vetskapen att Råkna är i goda händer och att det kapitlet är avklarat och vi kan starta ett nytt i Hylte.
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: