RÅKNA-CITY

Helgen

Ja i helgen har det varit full rulle minsann. Kul att det händer lite men kan inte påstå att man hunnit njuta så värst mycket.
I lördags var vi ju först på match med Martin´s fotbollslag i Falkenberg medan maken körde mc-rallyt som går runt Bolmen.
Väl hemma var det bara pausa en stund och sedan bar det av hem till kompisar för grillning. Tusen tack för jättegod mat, Jessica och Böna. Kul att få se erat jättefina kök också!!!
På söndagen satte vi staket på förmiddagen och sen bar det av till Halmstad för att kolla på Emma´s vandring på röda mattan inför balen. Har aldrig varit på något sådant innan men kan ärligt säga att hur fina dom än är så var det inte värt två och en halv timme för att se henne svissa förbi på sisådär en halv minut. Hade varit bättre att åkt in tidigare på dagen när hon var iordninggjord och fotograferat lite och sluppit så där och uggla så länge. JISSES!
Fin var hon i alla fall såklart i en underbar klänning och urfint hår och sminkning. WOW!!!! Ska lägga upp foto så snart jag kommer över ett.
När vi kom tebax till Hylte bjöd svärföräldrarna på pizza och efter det åkte familjen Carlsson hem och la sig för natten. Hahahaha klockan halv nio på kvällen släktes belysningen i Råkna-City!

Dagens skvaller.... jag är nästan 100% säker på att någon jag känner ska gifta sig snart!!! Ska bli så spännande att se om detta stämmer eller inte!!!! Önskar i så fall dom stort lycka till!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Låter som det varit full rulle i helgen !!

O sova är gott, varför sitta uppe o uggla när man är trött.

Och så skvaller biten ... Vem ska gifta sej ???? Blir ju nyfiken ju ;-)