RÅKNA-CITY

Foderbilen

Beställer ju mitt hundfoder från Foderbilen. Där får man det levererat direkt hem till dörren helt gratis. En fantastisk tjänst som jag absolut kommer fortsätta med. Kostar nio kronor extra om man vill ha faktura så det är verkligen inget lurendrejeri utan nästan för bra för att vara sant.
Det enda som varit lite problematiskt är att jag känt att posten inte gillar idén lika mycket som jag då dom ska bära mina tunga fodersäckar från bilen till min yttertrappa och nu sist så hade dom lagt två stora säckar torrfoder i samma låda och då blir det ju rätt tungt. Ringde foderbilen nu och frågade hur jag ska göra och människan jag pratade med var skittrevlig och sa att det inte alls var något jag skulle bry mig om utan det är postens sak att ordna. Är säckarna för tunga så får dom skicka en lastbil istället. Dom lovade dock att inte stoppa två säckar i samma låda utan försöka dela upp dom. MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE FÅR JAG SÄGA!!!!
Har även anmält intresse hos Foderbilen att vara med i undersökningar om i första hand hund men även katter och fiskar. Misstänker man får hem leksaker man ska prova eller mat som ska testas och sedan ska man blogga om produkterna och berätta vad man tyckte. Hade ju passat mig som handsken då jag både gillar hundarna och blogga. Håll tummarna för att jag blir utvald!!!!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: