RÅKNA-CITY

Ja så va det fredag

Trött, skallebank och allmänt sur en dag som denna. Inte kul!!!!
Skulle väcka Sara när jag kom hem från jobbet idag eftersom hon skulle följa med mig och fixa en utegran men jag låter henne sova. Kom på att husvagnen sitter i det eluttaget som jag skulle haft granen i så jag vet inte var jag ska plugga in slingan. Förr hade jag alltid granen i trädgården men med Knodden och Kulan springandes där så misstänker jag att det kommer sluta med uppäten gran och en hund som får en elstöt så det lägger jag ner. Får fundera lite om jag kan hitta på nåt annat ställe att sätta min ljusslinga.... hmmmm!???
Tråkstämning hemma fortfarande då Bobbe inte fick igenom sin idé att åka till Lisseberg. Jaja inte mycket att göra åt. Inte bara att lämna bort två Leonbergerhundar någonstans. Himla synd man inte har grannar ibland... typ en granne som älskar hundar, speciellt stora sådana, och som kunde hjälpa en att vara hundvakt ibland. Man blir ju tyvärr hemskt låst med hund. Vi har velat åka på någon helgkryssning med barnen någon gång men som sagt sådant är svårt att fixa. Önskar mig en hundvakt i julklapp.... hahahaha!
Efter sista taxituren idag ska jag upp till macken och hjälpa Ohlsson att julskylta. Hoppas det flyter på snabbt och att det blir mysigt! Bävar alltid för det inan men när jag välär på G med det så är det så roligt. Betyder ju alltid mycket med vem man julskyltar med. Har jobbat på ställen där en person vill sköta och bestämma allt och då blir det genast pisstråkigt. Maria och jag har som tur var oftast samma smak och jobbar bra tillsammans.
Hade behövt fixa julklappar snarast men ser inga luckor i almanackan. Tänk om man kunde skita i julklapparna och bara ge barnen pengar och gå ut me dom så dom fick köpa sina egna paketer. Så fiffigt det hade varit och mysigt. Dream on liksom...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: