RÅKNA-CITY

Första dagen utan snus

Ja igår tog sista dosan slut och nu gäller det. Känns konstigt att dricka kaffe utan snus under läppen. Något fattas liksom.... min "morgonvän".... hehehehee!
Får se upp nu så jag inte börjar äta mer som substitut eftersom jag redan har några kilon för mycket. Inte kul om man går upp ännu mera. URK!
Just nu sitter jag och äter en lite senare frukost så jag ska klara mig lite längre innan det blir lunch.

Kulan och Knodden sover som stockar på nätterna och faktiskt har jag också lyckats sova hela natten inatt. Jisses vad det är skönt. Känner mig kanske inte helt utvilad men det är nära.

Idag har pojkarna och jag varit nere och kollat in hundgården. Verkade spännande tyckte Kulan. Min pappa har delat hundgården på mitten så dom inte ska sitta där tillsammans nu till en början. Är ett nät i mitten som delar av den så dom i alla fall kan se varandra. Man vet aldrig vad Knodden, en hane på 53 kg, kan få för sig nu i början.
Här innomhus och i trädgården funkar det rätt bra dom emmellan. Börjar Kulan springa så vill Knodden gärna fram till honom och bita honom i huvudet som för att säga att han ska lugna ner sig.
Det enda som vi inte har framme när båda är i samma rum är hundben eftersom Knodden vaktar sina ben så mycket. Bara dumt att utmana ödet. Sedan gillar han inte när Kulan vill klättra upp på honom, vilket inte är så svårt att förstå ;-))
Tror mina grabbar komer få det jätteskojigt tillsammans när Kulan växt till sig lite.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: