RÅKNA-CITY

Lidköping

Igår drog Martin och hans kompis Linus till Lidköping.... med traktorn!!!! Över 20 mil en väg i 40 km/h!!!!! GALNINGAR!!!!
Dom skulle på Lamaträffen som är en epa/bilträff.
Bobbe, Emma och jag drog också dit för att kika och det var faktiskt skitcoolt. Där var en salig blandning på streetbilar och epor, en vanlig traktor och härliga pilsnerbilar.
 
 
Vi satt på en parkering i husbilen en bra bit bort och kollade och jag får säga att dom förväntningar på en sådan träff var fylla, massa bråk och oväsen från både bilar och folk men så var det inte alls. Dom körde inte som svin heller utan det gick lugnt och städat till. En och annat däck brändes väl på parkeringen och lite avgasmoln syntes väl men inget helt galet.
Folk som har så sabla ont av bilburen ungdom skulle kanske åka och titta på sådana här evenemang och se hur dom bilintresserade har det.... för man ska inte dra alla över en kam.
Tog sex timmar för grabbarna att åka en väg så vid halv sju i morse drog dom in på Kullagatan igen. Var så skönt att ha dom hemma igen. Är alltid orolig när man har 15-åringar på stora vägar men dom både hittade och verkar ha skött sig bra och hjälpts åt att köra.
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Helen
skriven :

Hur många lamor såg Du? Det var ju en lamaträff...
Fast dom spottar rätt rejält så man skall nog hålla säkerhetsavstånd.