RÅKNA-CITY

Osteopat

Varit hos en osteopat i Oskarström idag för att få en kunnig person att se vad som är fel på denna arma kropp som strejkar både här och där och svaret var väl ungefär vad jag misstänkte.... Bechterew. Inte superfårvånande eller jättekul besked men inget som rör upp mitt liv sådär jättemycket.
Bokade nu en tid på den sabla vårdcentralen för att få prata med en läkare och eventuellt få in det i mina journaler. Ska bli intressant att se hur hjälpsamma dom blir att ta blodprover och skicka en på rönken. Hylte är ju inte kända för att vara särskilt tillmötesgående när det gäller sånt.
Stora problemet hos osteopaten idag var att mitt ena ben är 2 cm kortare än det andra pga av att mitt bäcken är vridet. Nu är jag rak och fin men antar det inte varar för evigt. Han hittade några riktigt onda punkter idag som fullkomligt fick en att tappa andan.
Mycket trevligt bemötande. Var härligt att komma till en så kunnig person som verkligen lyssnade och verkligen forskade bland kotor och senor för att kunna säga vad som var fel. Kommer absolut gå till honom igen om kroppen bryter ut i strejk.
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Helen
skriven :

Det heter "Röntgen"..

Svar: Tack :-) Har undrat varför jag får rätt stavningsfel under det ordet varenda gång jag skrivit det hahahahah!
Ellen