RÅKNA-CITY

Ta´t lite lugnt

Är så stolt över min stora klumpeduns till vovve som är så cool. Mötte vovvar i morse som gastade rätt bra mot honom men han bara piper lite och lufsar vidare. Kommer dom bara inte för nära så är han superduktig.
Mötte en hundägare idag som absolut trodde att genom att prata och skälla på sin hund skulle få den att fatta vad han ville. Herregud sicket ståhej det var. Hade han stressat ner en aning hade säkert allt fungerat så mycket bättre. Fattar dock känslan då jag själv varit där massor av gånger. Man vill liksom visa andra hundägare sin bästa hundägarsida och så märker man att hunden är någon helt annan stans i tankarna och så börjar man hetsa upp sig och så gör hunden gör det samma och så är cirkusen igång.
Satt och kikade på blocket häromdagen efter omplaceringshundar. Finns en massa så lär inte bli svårt att leta upp en hund den dan Knodden inte finns med oss längre. Blir dock ingen problemhund, ingen valp eller skitgammal sak... utan en helt vanlig vovve som av en eller annan anledning behöver ett nytt hem. Supersugna på en Fjärilspapillon.... intressant!!!!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: