RÅKNA-CITY

Inneväder

 
Precis slängt in en form med Flygande Jacob i ugnen.... snabbt enkelt och jättegott. Inte kul att laga någon avancerad mat när man är ensam hemma.
Varit och handlat och gått med vovvarna. Regnet hänger i luften och det är grått och tråkigt ute men det var rätt skönt i alla fall. Nu ligger gossarna i bilen och sover.
Väntar på att Bofast ska komma och kika på tvättmaskinen. Trumman går inte runt.
Måste säga att det är himla trevligt bemötande när man ringer till Bofast av olika anledningar. Svarar alltid glatt och trevligt och gör alltid allt för att lösa problemen man ringer för.
Till helgen ska jag iväg på en liten tjejträff. Vi ska bjuda varandra på en drink var så antar man kommer ha ont i skallen dagen efter. Ska dock bli kul att få komma ut lite och träffa folk. Inte så ofta det händer nåt denna årstiden. Alla har en benägenhet att sitta för sig själva hemma och trycka.... VI MED! :-) Är som två jäkla pensionärer!!! BORING!
Skulle vilja åka iväg på nåt skoj, bo på hotell, äta gott, dricka gott och bara vara. Får se om jag kan få med Bobbe på nåt. Tyvärr kommer ju den sabla julen snart så alla pengar går till julklappar. MORR! Hade hellre lagt dom pengarna på att hitta på nåt skojigt med familjen än att lägga dom på alla andra.
Nu ska jag försätta njuta av min lediga dag... PUSS ALLA ULLTUSSAR!
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Ja ska bli kul o ses på lördag :-)