RÅKNA-CITY

Utan man

Ikväll är maken iväg med jobbet. Både möte och fiske och sovis på någon konferensanlägning.... vad ska man hitta på en fredagskväll tro? Plockat fram kött så sonen och jag ska grilla i alla fall men sen vette tusan vad man ska hitta på. En sån här dag skulle man ringa dom 100 vännerna och se om dom ville hitta på nåt men då dom 100 inte finns så misstänker jag att det blir tv:n som sällskap ikväll.
Har varit hos Elin på Salong Duo och vaxat ansiktet. Var ju lurvig som en björn. Sen noppade hon mina vildvuxna bryn och förlängde fransarna. Skitnöjd är jag och absolut något jag kommer göra igen.
 
 
Svårt att ta en bild så fransarna syns...
 
 
Nu ska jag beställa tid för naglarna också. Skitsmidigt att ha salongen 100 meter från huset så man kan valsa dit hur enkelt som helst. Tusen tack Elin för att du gör mig så fin och för att du är en så go tjej att prata med.... vi ses snart igen!!!!
 
 
Fick brev från länsstyrelsen idag om att jag blivit svensk medborgare. Är med blandade känslor som jag öppnade det. Hade gärna fortsatt att vara norsk då det varit en del av mig men det blev så svårt med pass när man måste åka till en ambassad för att ordna det numera. Löjliga regler!!!
Nu ska jag fixa mitt första svenska pass :-)
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tack själv ellen !! <3