RÅKNA-CITY

Knodden....

Pratat med veterinären nu och Knodden är betydligt bättre idag. Leverprovet som inte ska vara över 96 låg när Knodden kom in på nästan 7000 låg idag på strax över 1000 vilket dom tyckte va skitbra. Alla hans andra prover visade bra resultat.
Han är pigg och glad och så fort han slipper droppet får han komma hem. Dom ville inte svara på när det blir men man kan ju hoppas att det bara handlar om några dagar till.
Han finner sig fint i sin bur men det beror väl på hans lata lynne. Tycker det är helt okej att bara ligga och spana på allt som händer runt honom och dra ut kanylen ur tassen. Rackarns hund!!!! ;-)
Prognosen är att han ska bli helt frisk. Han måste dock ta om leverprovet många gånger för att hålla koll så det inte blir sämre igen. Eventuellt måste dom göra en biopsi för att i så fall konstatera exakt vad det är i hans kropp som gör att levern inte hänger med. Men nu hoppas jag bara att vi aldrig behöver gå igenom detta igen.
Kollade också om Hepatit (akut leverinflammation) smittar och det gör det oftast inte. Tänkte på syrrans lilla valp men det fanns ingen anledning att göra något prov på honom.
Jag är så lättad idag och vill bara krama om min stora hund igen!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Men så skönt o höra :)