RÅKNA-CITY

Ska... eller inte????

Igår var vi och tittade på en superfin lägenhet på Kullagatan i Hylte. Så väl efterhållen av tjejen som bodde där nu med ny panna och fint nytt trallgolv på uteplatsen. Stort förråd med plats till motorcyklarna och bra med plats för hundar och Bobbes lastbil.... ja allt stämde. Var väl bara akvariet som vi inte kommer få plats med. När vi väl kommer hem därifrån så började vi prata om hur vi ska göra... fram och tillbaks.... JOBBIGT!
Bobbe´s förslag är att sälja skogen och ta dom pengarna och borra efter bergvärme så vi slipper all vedhantering och eldning. För dom pengarna kan vi renovera upp resten av Råkna och bo i ett  bra renoverat hus som är precis som vi vill ha det med plats för hundar och grejor och utan att behöva flytta..... MEN då bor vi kvar i skogen där man behöver bil överallt och skjuts så fort man ska iväg på nåt partaj eller när sonen ska till en kompis.
URS så svårt allt är. Man vänder och vrider på allt tusen gånger och tillslut är man så förvirrad att man bara har lust att skita i allt och bara bo kvar med allt vad det innebär för att det ska bli lugnt för oss och alla andra.
Skulle jag stanna i Råkna är det bara för Bobbe´s skull.... för själv skulle jag gärna bo i samhället och det tror jag Martin vill också. Måste ju komma fram till något som blir bra för oss alla.
Vi är ju överens om att den lilla tid vi har tillsammans måste vara utan en massa slit och måste läggas på ett lättare boende än det vi har idag,,, men kan Råkna bli det boendet?
Ja detta är inte sista gången jag kommer skriva om flytten så börjar ni tröttna på detta samtalsämnet så bör ni hålla er borta från bloggen ett tag framöver.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: