RÅKNA-CITY

Irriterad

Nu i och med att det blir flytt in till samhället så får jag ofta frågan om vad Bobbe tycker om det eller om jag ska flytta själv. Fattar inte riktigt vad folk har fått det ifrån att OM jag tvunget ska in till samhället så är det inte tillsammans med maken. Vad säger att han trivs så bra på landet? Han bor ju knappt där. Bobbe är inte född och uppvuxen i Råkna och det är inte hans föräldrahem. Han är född i Hyltebruk precis som jag och vi har bott i Råkna lika länge och är nog lika trötta på lantlivet. Detta är nåt vi kommit underfund med tillsammans inte något som jag tjatat eller krävt mig till. Vi kan fortfarande fiska, campa, gå med hundarna eller åka motorcykel så vi känner inte att vi försakar något med en flytt.
 
Nästa irritationsmoment är frågan hur det ska gå med hundarna. Herregud lägg ner nu va! Låter som om mina hundar är rena barbarerna. Så vansinnigt mycket skitar dom inte ner och dom skäller inte mer än andra och är inte mer ouppfostrade än andra... PUNKT SLUT!!!!
 
Puh så skönt att få det ur sig hahahaha!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Jösses va folk ska lägga sej i o tycka än det ena o det andra !!
Kanske är dom bara avundsjuka för att dom inte vågar göra en förändring själva !!

Svar: Nä så kan det vara!
Ellen

2 Susann Hafström
skriven :

Ellen legg inte energi i vad andra tycker och tänker, Jag anser att sånt folk är bara aven sjuka på att dom inte vågar ta steget fult ut för att göra en för ändring. Kram Susann i Gassbo

Svar: Tack!!!!
Ellen

3 Adde
skriven :

Hahaha, jisses vilka människor det finns!!