RÅKNA-CITY

Bowlat

Tylösands spa var fantastiskt mysigt. Bubblat, bastat, druckigt gott oh ätit härlig mat.... härligt och precis vad vi behövde. Tusen tack för alla presentkort vi hade fått så vi kunde åka. Ett av presentkorten som var på 100 kr blev instämplat som 1000 kr.... vilket blev en härlig bonus på 900 spänn.
Ikväll har vi varit iväg och bowlat. Hela familjen Carlsson börjar visst ansatsen med fel fot så halva tiden gick åt att få oss att börja med höger istället för vänster hehehehe.
Efter det blev det pizza... mumma!
Mer lägenhetssnack har det blivit... vi kan liksom inte låta bli. Är nog överrens om att vi ska flytta till Hylte. Ska kika på ett hus imorgon och är inte det intressant så blir det en lägenhet som vi kikat på i Hyltebruk. Den var jättefin och ligger bra för hundar och med tanke på den platsen vi behöver för motorcyklar, båt och annan bröte.
Någon som kan ge tips om en verkstadslokal till min pappa som blir utan garage när vi flyttar? Hör gärna av er. Det är det jag har mest ågren och huvudbry över i samband med flytt. Inte kul att sätta sin pappa på pottkanten :-(
 
 
Fru Carlsson och hennes stora röv bowlar :-)
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: