RÅKNA-CITY

Framtiden

Bobbe jobbar mycket och veden tar en massa tid plus att Råkna slukar en massa pengar och timmar... inget nytt under solen direkt men samtidigt något man får fundera på.... hur man värdesätter tid, tid som vi inte har och pengar som man ska lägga på verkstadstak, målarfärg, plåt, diesel, sågkedjor och ännu mera TID när man egentligen vill lägga dom pengarna på att ha kul. Göra saker tillsammans, nöjen helt enkelt!
Man funderar fram och tillbaks och i helgen var en sådan stund av eftertanke. Var ett hus till salu i Hylte. Fint inrett, fint ALLTING med närhet till skola, busshållplats och mitt jobb.... ja så tankarna börjar ju surra. Gör vi rätt i att knega i Råkna när man kan leva ett mycket enklare liv inne i samhället?! Ja inte är det lätt alla gånger att veta om man gör rätt val och man funderar på vad alla andra ska tycka om beslut man tar. Kommer dom säga "vad var det vi sa" eller "stackars lilla Bobbe som blir tvingad in till byn igen för att frugan inte pallar med lantlivet".... ja som sagt det surrar...
Beslutet blev att avvakta. Huspriserna lär dala i "city" med varselvågen på pappersbruket och vi har ingen panik. Våra djur är gamla om cirka fem år allihopa, både katter och hundar och efter det är det kanske enklare att bo bland folk igen om vi fortfarande har dom funderingarna då. Tanken är intressant, i alla fall för mig. (Kan ju inte prata för resten av familjen och detta är ju faktiskt min blogg...) Jag skulle gärna slippa lägga pengar på traktorer, sågar, plåt till verkstadstak, färg till ladugård och bensinpengar fram och tebax till samhället mm mm och hellre lägga dom pengarna på våra intressen som är motorcyklarna och campa bland annat.
 
Ja fortsättning följer.......
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: