RÅKNA-CITY

Lite tid

Förstår folk som blir småtrötta på att vi aldrig hinner ses eller hitta på saker tillsammans med dom :-( Bobbe jobbar borta på veckorna och när han väl är hemma finns det en del man ska hinna med på en helg. Man måste helt enkelt prioritera och då kan det kännas viktigare att VI umgås än att hälsa på hos folk eller göra saker man inte har lust med.
Sen jobbar ju jag varannan helg så på en månad ses vi i princip fyra hela dagar... vilket blir 26 helger på ett helt år.... om man tar bort semestern på tre veckor. Inte mycket!!! Räkna då att bara vedhanteringen i Råkna tar cirka 15 helger.... SUCK! Sen undrar folk varför man ibland tvekar över att bo kvar i Råkna???? Hahahaha kan bara skratta då och fundera på om dom skulle vilja byta med oss vilket jag INTE tror.
Hade varit skönt att bara ha en liten plätt att klippa gräs på, en kruka med växter ute istället för alla blomsterland, element att bara skruva på så värmen kommer utan att behöva klabba med ved och ett hus som någon annan målar. Nåja drömma går ju!
Kan tala om för dom som funderar på att flytta ut på landet att det handlar inte om att sitta i en hammock och lyssna på fågelkvitter hela dagarna och att elda med ved inte alls är så billigt som alla tror. Kostar en sabla massa diesel för motorsågen och traktorn och sen kostar det i ström att driva kap och klyv. Sen är det försäkringar för hela rasket som också ska betalas och lägg då till arbetskraften.... inga roliga räkningar på vinterhalvåret.
Vi har som tur var hjälp av våra föräldrar gudskelov men inte meningen att hela livet ska vara slit och släp i alla fall.
Hade det inte varit för hundarna och våra katter hade vi garanterat övervägt en lägenhet inne i Hylte men misstänker att en sådan flytt hade blivit väldigt krånglig för våra djur. Får avvakta och se vad framtiden för med sig.... 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: