RÅKNA-CITY

Bajsväder

URK sicket skitväder det blev idag. Hann sätta lite staket vid lägenheten och sen var vi tvungna att köra Sara´s lass med grejor till stan. Jisses sicken tid det tog i snöovädret på oplogade vägar med släpkärra. Är väldigt glad att jag inte fick för mig att göra denna turen utan Bobbe. Hade inte klarat det ensam.  Efter att vi varit i Halmstad var det inte lönt att fortsätta med staketet så nu får vi se hur vi avslutar denna dagen. Jag är sugen på att fortsätta gå igenom lådor och garderober och göra oss av med det som ska slängas men frågan är om jag orkar. Blev inte mycket ledig tid denna helgen och nästa helg jobbar jag mitt eget plus lite extra så kanske skulle passa på att dega framför tv:n medan man kan.
Fotografen kommer nu till veckan och ska ta bilder så här blir nog att röja och städa i alla fall. SUCK! Skulle vara nice med lite fritid,,,, men antar det är såhär det ska vara att flytta så man inte får för sig att göra detta så ofta.
Är glad vi gjorde det viktigaste denna helgen vilket var att sätta staketstolparna och köra Sara´s grejor.
Hoppas på att få ett pris av mäklaren denna veckan så dom som varit och kikat på Råkna redan kan få en summa. Har vi tur så är det någon av dom som vill köpa det så slipper vi energideklarationen och fotograferingen och köpet kan gå igenom lite snabbare. Vi är helt klara för att flytta nu så bring it on :-)
Skickar en extra kram till Lars och Susann som är inne i sin nya lya nu. Hoppas ni kommer att trivas! Kommer gärna inom när jag får en sekund över och inspekterar.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Tack goa Ellen :-)
Du är välkommen när du vill.
Håller verkligen tummarna för att det ska snabbt o smidigt med försäljningen av Råkna.