RÅKNA-CITY

Simhallen

Fick i ett svagt öägonblick för mig att sonen och jag skulle sticka en snabbis till simhallen och simma. Galen idé jag vet men sagt och gjort...
Vi var där redan när dom öppnade vid tvåtiden men det var knökat med folk på en enda gång. Lite pissigt men va tusan...
Martin och jag simmade ungefär 500 meter. Jätteduktigt av sonen som inte är någon superduktig simmare. Han var betydligt säkrare i vattnet idag och simmade både snabbare och tyckte nog det var roligare när han kände att han orkade.
Är ju alltid en cirkus i simhallen med en massa kids och annat folk. Vissa vill prata när man möter dom fast man helst inte vill att någon ska känna igen en där man kommer i en för liten baddräkt, orakat skrev och med noll smink i nian. I bastun har jag ett tips om man inte vill prata med någon... låtsas att ni sover. Jag blundar och lutar huvudet på sne och andas i takt... brukar fungera. VARNING... gör inte detta samtidigt som du försöker äta ett äpple... man blir liksom avslöjad då om man inte kan övertyga dom om att man gör det i sömnen.
Var en liten söt grabb, typ två år som plaskade runt i lilla bassängen där jag tryckte ner mig när vi simmat klart. Jag ville visa föräldrarna hur söt jag tyckte han var genom att lite lagom högt säga åhhh sicka fina ögon, coola shorts osv tills jag kom på att dom kanske trodde jag var någon snusktant eller så... upps :-(( Ungen kom i alla fall fram mot mig senare och kastade en stor gul badanka fylld med vatten i skallen på mig,,,, så såååå söt var han egentligen inte. Liten ligist!
Efter badet åkte Martin och jag ner till Örnabutiken och köpte oss varsin stor godispåse. Är ju Halloween... och vi har ju faktiskt varit duktigt och simmat... och man blir hemskt hungrig av att simma :-)))
 
Ha en mysig Halloween allihopa!!!